Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ενισχύεται η επιχειρηματικότητα στα Νότια Προάστια

Ένα σημαντικό αναπτυξιακό εργαλείο για τις επιχειρήσεις στους Δήμους Καλλιθέας, Παλαιού Φαλήρου και Αλίμου πρόκειται να δημιουργηθεί τους επόμενους μήνες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΔΝΑ (Σύνδεσμος Δήμων Νότιας Αττικής), Δημήτρης Κάρναβος, υπέγραψε σύμβαση για τη δημιουργία Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας (ΚΣΕ) σε συνεργασία με την ICAP και την Grant Thornton, προϋπολογισμού 4.400.000 ευρώ.

Η λειτουργία του ΚΣΕ θα στηρίξει την τοπική επιχειρηματικότητα με δωρεάν παροχή επιχειρηματικών εργαλείων όπως:

– Συμβουλευτική.
– Υποστήριξη στην πρόσβαση σε χρηματοδοτικά εργαλεία (Ταμείο Ανάκαμψης, Αναπτυξιακός Νόμος, ΕΣΠΑ, Αναπτυξιακά προγράμματα κλπ).
– Επιχειρηματικός και επενδυτικός σχεδιασμός.
– Υποστήριξη στην παροχή πληροφοριών.
– Προώθηση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων.
– Υλοποίηση δράσεων επιχειρηματικής ανακάλυψης.
– Υλοποίηση δράσεων επιχειρηματικού και περιβαλλοντικού mentoring.
– Παρακολούθηση της επιχειρηματικότητας στους Δήμους Καλλιθέας, Παλαιού Φαλήρου και Αλίμου και υποστήριξη των τριών δήμων σε θέματα στρατηγικής για την επιχειρηματικότητα.

Τα εγκαίνια του Κέντρου προγραμματίζονται μέσα στο επόμενο τρίμηνο και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνούν απ’ ευθείας (στο τηλεφωνικό κέντρο που θα λειτουργήσει) ή μέσω του ΣΥΔΝΑ στο τηλέφωνο 210 481 0386.

Διαβάστε επίσης: The Ellinikon Experience Park: H Lamda Development παραδίδει το πρώτο έργο του Ελληνικού, νωρίτερα του αναμενομένου 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ