Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

H Office Line στηρίζει έμπρακτα τις ευάλωτες ομάδες

Την έμπρακτη στήριξή της στο πολύτιμο έργο των κοινωνικών δομών του Δήμου Αγίου Δημητρίου, εκφράζει η Office Line, ο διεθνώς αναγνωρισμένος πάροχος λύσεων Cloud και Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

Η εταιρεία αποφάσισε να καλύψει μεγάλο μέρος των αναγκών του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αγίου Δημητρίου ενόψει της εορταστικής περιόδου, με τη δημιουργία Χριστουγεννιάτικων δωροπακέτων τροφίμων. Συγκεκριμένα, τα δωροπακέτα τροφίμων, δόθηκαν στους εθελοντές εκπαιδευτικούς, τους φοιτητές που προετοιμάστηκαν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο την προηγούμενη σχολική χρονιά και πέτυχαν την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο και τους φοιτητές των ωφελούμενων οικογενειών της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αγ. Δημητρίου.

Επιπλέον, η ομάδα της Office Line αγκάλιασε την φετινή δράση «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», ώστε να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς το δώρο του, κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Η «Xmas Κούτα Αλληλεγγύης» της Office Line γέμισε με παιδικά δώρα που πρόσφεραν οι εργαζόμενοι, τα οποία διατέθηκαν το Σάββατο 18/12/2021 στο Δημαρχείο του Δήμου Αγ. Δημητρίου, με τελικό προορισμό τους μικρούς μας φίλους.
Ανάλογη συνεισφορά πραγματοποιήθηκε για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών σε τρόφιμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι δωρεές και ο εθελοντισμός είναι απαραίτητα στοιχεία για την ανάπτυξη και επιτυχία των ενεργειών των κοινωνικών δομών του Δήμου μας. Ευχαριστούμε πολύ την Office Line που είναι πάντα δίπλα μας όλα τα χρόνια της δραστηριοποίησης της, όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Η φετινή της δράση ήρθε να υπογραμμίσει τη σπουδαιότητα της συνεισφοράς και να χαρίσει χαμόγελα στους παραλήπτες των Χριστουγεννιάτικων δωροπακέτων τροφίμων και παιχνιδιών».

Διαβάστε επίσης: «Αλλόκοτα και Γοητευτικά» με τους Opera Chaotique 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ