Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Διαγωνισμός εορταστικής διακόσμησης βιτρίνας

Τον πρώτο διαγωνισμό «Εορταστικής Διακόσμησης Βιτρίνας» προκηρύσσει ο Δήμος Ηλιούπολης. Οι τρεις καλύτερες βιτρίνες, που θα βραβευθούν από τον Δήμο, θα κερδίσουν δωρεάν εμπορική προβολή (εξάμηνη, τετράμηνη και δίμηνη ανάλογα με τη θέση που θα πάρουν) στα οκτώ ταμπλό υπαίθριας διαφήμισης του Δήμου Ηλιούπολης, με μία θέση κυλιόμενης προβολής διαστάσεων 1,30 m x 2,00 m.

Οι φωτογραφίες των βιτρινών θα αναρτηθούν στη σελίδα που διατηρεί ο Δήμος Ηλιούπολης στο Facebook, μετά το πέρας της υποβολής των συμμετοχών. Οι βιτρίνες με τα περισσότερα like θα είναι οι νικήτριες.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα με τα στοιχεία τους και να ανεβάσουν μια φωτογραφία της βιτρίνας τους, μέχρι τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022, στις 12:00 το μεσημέρι, στο σύνδεσμο https://forms.gle/7LEUwAvMRcFJ7faNA

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ηλιούπολης, Γιώργο Χατζηδάκη, «στολίζουμε τις βιτρίνες μας και γιορτάζουμε φέτος το πνεύμα των Χριστουγέννων με πολύ μεράκι και φαντασία. Συμμετέχουμε και αναδεικνύουμε τις γιορτινές βιτρίνες της πόλης, ενώ με πνεύμα συλλογικότητας στηρίζουμε όλοι μαζί την αξιόλογη αγορά της Ηλιούπολης, εφοδιαζόμενοι όλα τα απαραίτητα της εορταστικής περιόδου από τις τοπικές μας επιχειρήσεις. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμένα στους τοπικούς επιχειρηματίες που σταθερά στέκονται δίπλα στην κοινωνία της πόλης με ποιοτικές υπηρεσίες, προϊόντα και προσφορές».

Διευκρινίζεται ότι τα διαφημιστικά ταμπλό είναι τοποθετημένα σε προβεβλημένες θέσεις στην πόλη και συγκεκριμένα από ένα σε κάθε στάση «Μετρό», στην πλατεία Κανάρια, στην πλατεία ΙΚΑ, στον Περιφερειακό Αλίμου-Κατεχάκη, έξω από τον Θερινό Κινηματογράφο «Μελίνα Μερκούρη» και δύο στην πλατεία Ανεξαρτησίας.

Διαβάστε όλα τα νέα του Δήμου Ηλιούπολης 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ