Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024

Νέος αντιδήμαρχος Αντιμετώπισης Κλιματικής Αλλαγής – Κ.Ε.Π. ο Σωτήρης Ελευθερίου

Τα καθήκοντα του αντιδημάρχου Αντιμετώπισης Κλιματικής Αλλαγής – Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) ανέλαβε ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Ελευθερίου.

Επίσης, ορίζεται ο δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Αργυρουδάκης, εντεταλμένος σύμβουλος με δικαίωμα υπογραφής, για τον συντονισμό και την εποπτεία της Λειτουργίας & Υποστήριξης Οχημάτων και Αλιευτικού καταφυγίου Βάρκιζας και του μεταβιβάζονται οι αντίστοιχες αρμοδιότητες.

Ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος προέβει στην ακόλουθη δήλωση:

«Εκφράζω τη βεβαιότητα πως ο Λευτέρης Αργυρουδάκης θα συνεχίζει να προσφέρει πολύτιμο έργο και να ανταποκρίνεται με συνέπεια στις αρμόδιες που έχει αναλάβει ως εντεταλμένος σύμβουλος όπως έκανε μέχρι σήμερα. Με χαρά ανακοινώνουμε και τον ορισμό του Σωτήρη Ελευθερίου σε θέση Αντιδημάρχου και θεωρώ δεδομένο πως η εμπειρία του αλλά και η επιστημονική του κατάρτιση θα συμβάλει στην υλοποίηση ακόμα περισσότερων δράσεων του Δήμου στην κατεύθυνση της αντιμετώπισης της Κλιματικής Αλλαγής. Παράλληλα επιφορτίζεται το πολύ σημαντικό καθήκον της εποπτείας των ΚΕΠ, τομέας που αφορά την αποτελεσματική εξυπηρέτηση του πολίτη».

Διαβάστε επίσης: 3Β: Εργασίες υπογειοποίησης καλωδίων μεταφοράς ρεύματος

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ