Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

Στο Π. Φάληρο ο Παύλος Μαρινάκης

Τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου επισκέφθηκε την Τρίτη ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης, συνοδευόμενος από τον γραμματέα Οργανωτικού, Στέλιο Κονταδάκη και τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Τάσο Γαϊτάνη.

Παρόντες στην επίσκεψη της Νέας Δημοκρατίας ήταν η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και βουλευτής του Νοτίου Τομέα, Σοφία Βούλτεψη, και οι βουλευτές του Νοτίου Τομέα Αθηνών Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Διονύσης Χατζηδάκης, -ο οποίος είναι γραμματέας Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων της ΝΔ, Χάρης Θεοχάρης, Ιωάννης Καλλιάνος και Βασίλης Σπανάκης. Στην επίσκεψη συμμετείχαν ο πρόεδρος ΔΕΕΠ Νοτίου Τομέα Αθηνών Μίλτος Μπαντής, η πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Παλαιού Φαλήρου Βαρβάρα Μιχαηλίδου, καθώς και ο υπεύθυνος Οργανώσεων Αττικής της ΟΝΝΕΔ Απόστολος Γούτας.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους, τα στελέχη του κόμματος επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου, όπου συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Ιωάννη Φωστηρόπουλο και συζήτησαν εφ’ όλης της ύλης για τα ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την επέμβασή της στα καθημερινά προβλήματα των τοπικών κοινωνιών.

Ο κ. Φωστηρόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επίσκεψη του Γραμματέα και δήλωσε: «Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου στέκεται στο ύψος των περιστάσεων της πρωτοφανούς κρίσης σε συνεργασία με τους Δημάρχους της Νότιας Αττικής, την Περιφέρεια και την κεντρική κρατική διοίκηση.
Χάρη στις παρεμβάσεις της Κυβέρνησης, οι Δήμοι μπορούν να διοικηθούν αποτελεσματικά, αφού χρέος όλων όσων υπηρετούμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι κάθε μέρα να κάνουμε καλύτερη τη ζωή των δημοτών μας.

Ο νέος εκλογικός νόμος για την Αυτοδιοίκηση αποτελεί πολύ σπουδαίο εταίρο σε κάθε Κυβέρνηση. Φιλοδοξούμε να συνδέσουμε επιστημονικά τις πολιτικές του Δήμου με τους ευρωπαϊκούς στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης και να δημιουργήσουμε δημοτικά προγράμματα για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, με πρωτοβουλίες ενημέρωσης, αλλά και συγκεκριμένα για τη νεανική επιχειρηματικότητα».
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην πρόταση που κατατέθηκε κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής, για τη δημιουργία μιας δέσμης προτάσεων για την καταγραφή και αξιοποίηση ακινήτων που μέχρι στιγμής παραμένουν αναξιοποίητα.

Ο γραμματέας της ΠΕ Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η παρουσία μας σήμερα στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου είναι η αρχή μιας σειράς από επισκέψεις που θέλουμε να κάνουμε σε όλες τις γειτονιές της Αττικής για να μιλήσουμε με μέλη, στελέχη μας και εκπροσώπους μας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, μια προσωπική άλλωστε επιθυμία του προέδρου και Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη. Θέλουμε να βρισκόμαστε σε επαφή με κάθε πολίτη και να μαθαίνουμε από πρώτο χέρι οτιδήποτε τους απασχολεί».

Διαβάστε επίσης: Προγράμματα επιδοτούμενης κατάρτισης από τον Σ.Υ.Δ.Ν.Α.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ