Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Νέα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης η Κλαίρη Δεληγιάννη

Η Κλαίρη Δεληγιάννη είναι η νέα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης. Κατά τις δημαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν για την εκλογή μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, αντιπρόεδρος εξελέγη ο Άγγελος Σουρβίνος και γραμματέας η Άννα Κωνσταντινίδου.

Η νέα πρόεδρος γεννήθηκε το 1962 από πατέρα Ηπειρώτη και μητέρα Σμυρνιά. Είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Αθηνών και των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής Αθηνών. Εκλέγεται από το 2006 ανελλιπώς Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Νέας Σμύρνης.

Διετέλεσε Αντιπρόεδρος και στην συνέχεια Πρόεδρος του ΝΠΔΔ “Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (2006-2010), Αντιδήμαρχος και στην συνέχεια Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Παιδείας (2010-2014), Αντιδήμαρχος και στην συνέχεια Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής (2014-2017), Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων (Γενάρης 2018 – έως σήμερα).

Σήμερα είναι Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Δημοτικού Έργου, Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας με αρμοδιότητες παρακολούθησης του Δημοτικού Έργου και τον απολογισμό αυτού, των Διοικητικών Υπηρεσιών, της Δημοτικής Χορωδίας, της Δημοτικής Παιδικής Θεατρικής Ομάδας. Είναι επίσης υπεύθυνη για τις εκδηλώσεις που είναι αποτέλεσμα πρωτοβουλιών της Δημοτικής Αρχής και των δημοτικών υπηρεσιών καθώς και για θέματα αστικής χλωρίδας και πανίδας της πόλης και ειδικότερα για τα αδέσποτα ζώα.

Από το 2014 είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Νέας Σμύρνης – Παλαιού Φαλήρου “H Τιτάνη”.

Διαβάστε τα νέα της Νέας Σμύρνης  

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ