Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Νέες καταστροφές στην «Κλούβα» Αλίμου

Ένα μήνα μετά τις ανείπωτες καταστροφές στο θέατρο Μαίρη Αρώνη και άλλες δημοτικές εγκαταστάσεις στην πλατεία Καραϊσκάκη (Κλούβα) του Δήμου Αλίμου, οι «γνωστοί άγνωστοι» ξαναχτύπησαν, στην ίδια πλατεία. Χώροι οι οποίοι είχαν επισκευαστεί λίγες μέρες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, καταστράφηκαν εκ νέου.

Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, τους χαρακτηρίζει «θρασύδειλους» και προαναγγέλλει την τοποθέτηση καμερών ασφαλείας, προκειμένου να συλληφθούν οι υπαίτιοι.

«Οι θρασύδειλοι ξαναχτύπησαν. Γυαλιά-καρφιά τα έκαναν για ακόμα μία φορά χθες βράδυ στην “Κλούβα” οι γνωστοί μας άγνωστοι, κρυμμένοι στο σκοτάδι, στην ανωνυμία και στις κουκούλες τους.

Κυρίως, όμως, κρυμμένοι στην ανανδρία τους (αφού κάνουν στα κρυφά ό,τι κάνουν) και βυθισμένοι, όπως δυστυχώς φαίνεται, σε πολλά ψυχικά αδιέξοδα…», δηλώνει ο κ. Κονδύλης και συνεχίζει: «Θα επισκευάσουμε τον χώρο και πάλι και θα εγκαταστήσουμε κάμερες και συστήματα ασφαλείας, ώστε την επόμενη φορά να τους περιμένουμε, μαζί με την Αστυνομία και (κυρίως) μαζί με κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους…».

Διαβάστε επίσης: Προγράμματα επιδοτούμενης κατάρτισης από τον Σ.Υ.Δ.Ν.Α.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ