Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παραίτηση Κοκολέτσου από την προεδρία του Κοινοτικού Συμβουλίου Βουλιαγμένης

Την παραίτησή του από την προεδρία του Κοινοτικού Συμβουλίου Βουλιαγμένης ανακοίνωσε ο τοπικός σύμβουλος της διοικούσας παράταξης του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης “Βάρη – Βούλα – Βούλιαγμένη Πόλεις για να ζεις”, Γιώργος Κοκολέτσος.

Στην επιστολή του προς τον Δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο αναφέρει πως θα εκθέσει αναλυτικά τους λόγους της παραίτησής του αλλά και της αποχώρησης από το συνδυασμό του Δημάρχου, σε συνέντευξη τύπου η ημερομηνία της οποίας δεν έχει ακόμα γνωστοποιηθεί.
Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Με την παρούσα επιστολή σας υποβάλλω σήμερα την παραίτηση μου από την εκλεγμένη θέση του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης (πρώην Δήμος Βουλιαγμένης) αποχωρώντας παράλληλα και από τον Δημοτικό Συνδυασμό του οποίου ηγείστε και στον οποίο συμμετείχα μέχρι σήμερα, την «Πόλη για να ζεις».

Τους λόγους της παραίτησης μου θα τους εκθέσω αναλυτικά σε συνέντευξη τύπου την οποία θα παραχωρήσω τις επόμενες μέρες, έχοντας αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον της πόλης και του Δήμου μας, αλλά κυρίως της πλειοψηφίας των συμπολιτών που μας τίμησαν και μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους».

Διαβάστε επίσης: Ενοποιείται η ταμειακή εξυπηρέτηση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ