Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα αποτελέσματα των rapid test στον Δήμο Ζωγράφου

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε ο δωρεάν δειγματοληπτικός έλεγχος για τον Covid- 19 που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022, από τον Δήμο Ζωγράφου σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, στον Δημοτικό Πολιτιστικό Πολυχώρο «Αλέκα».

Συνολικά, από τις 09:00 έως τις 14:45 προσήλθαν 485 άτομα και εξετάστηκαν από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Από το σύνολο των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν 32 θετικά.

Στο σημείο των ελέγχων βρέθηκε ο δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας, ο οποίος ενημερώθηκε από τους υπευθύνους του ΕΟΔΥ για την πορεία της διαδικασίας. Ο δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας, ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του ΕΟΔΥ και την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ζωγράφου για την επιτυχή έκβαση της δράσης. «Για ακόμη μία φορά οι συμπολίτες μας αποδεικνύουν έμπρακτα ότι δεν εφησυχάζουν και συνεχίζουν να τηρούν τα μέτρα προφύλαξης για να παραμένουμε όλοι ασφαλείς», δήλωσε.

Την επίβλεψη και τον συντονισμό της δράσης είχε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας και Παιδικών Σταθμών Ρένα Χαλκιαδάκη.

Διαβάστε επίσης: Προϋπολογισμός – μαμούθ για την ανάπλαση του Ζωγράφου

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ