Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συμβάσεις αορίστου χρόνου για 37 εργαζόμενους Παιδικών Σταθμών

Σε αορίστου χρόνου μετατράπηκαν οι συμβάσεις 37 εργαζομένων στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Αγίου Δημητρίου, διασφαλίζοντας έτσι τη λειτουργία τους.

«Η δικαίωση ενός αγώνα που δόθηκε με επιμονή και υπευθυνότητα οδήγησε όχι μόνο στην εξασφάλιση της εργασίας των 37 συμβασιούχων, αλλά και στη διασφάλιση της λειτουργίας των 7 παιδικών/βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου μας.

Μέρα χαράς και δικαίωσης σήμερα για 37 εργαζόμενους στους Παιδικούς Σταθμούς του ΟΠΚΑΠ με διαδοχικές συμβάσεις εργασίας από το 2014 και το 2016, μέσω του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ” Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής”. Οι συμβάσεις τους μετατρέπονται σε αορίστου χρόνου με το ΦΕΚ 3268 Τεύχος Γ΄31/12/2021», δήλωσε η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου.

Πρόκειται για 6 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμους, 10 ΔΕ Βοηθούς Βρεφονηπιοκόμους, 7 Νηπιαγωγούς, 2 Παιδαγωγούς Ειδικής Αγωγής, 9 ΥΕ Καθαριότητας και 3 Μάγειρες.

«Η Δημοτική Αρχή», πρόσθεσε η δήμαρχος, «στήριξε έμπρακτα μαζί με το Σωματείο Εργαζομένων τις δίκαιες δικαστικές διεκδικήσεις των εργαζομένων οι οποίοι κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες στον ευαίσθητο χώρο των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών και έφερε θετικές εισηγήσεις τόσο στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΠΚΑΠ όσο και στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου και ψηφίστηκαν ομόφωνα».

Διαβάστε επίσης: Παρατείνεται η προθεσμία για την έκτακτη ρύθμιση οφειλών

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ