Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

3Β: Αλλαγή θερμαινόμενου χώρου

Αλλάζει ο θερμαινόμενος χώρος για τις ευπαθείς ομάδες και όλους όσοι έχουν ανάγκη, που λειτουργεί στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένη.

Ο χώρος λειτουργεί πλέον στον Κοινωνικό Ξενώνα που βρίσκεται στη Δημοτική Ενότητα Βουλιαγμένης (Λητούς 20).

Ο θερμαινόμενος χώρος θα παραμείνει ανοιχτός μέχρι Τετάρτη 26 Ιανουαρίου στις 20.00, ενώ σε περίπτωση παράτασης των δυσμενών καιρικών συνθηκών, θα υπάρξει αντίστοιχη τροποποίηση της λειτουργίας του.
Υπενθυμίζεται ότι ο χώρος διατίθεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να κάνουν χρήση του θερμαινόμενου χώρου, είναι αναγκαίο να έχουν καλέσει εκ των προτέρων, στο τηλέφωνο 6944 777 166.

Για όλο το χρονικό διάστημα που θα κρατήσει η κακοκαιρία, η τηλεφωνική γραμμή της Πολιτικής Προστασίας (210 8961444) είναι σε συνεχή 24ωρη λειτουργία.

Αυτή την ώρα ο δημοτικός μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια, σε ιδιαίτερα δυσμενείς καιρικές συνθήκες, να κρατήσει το οδικό δίκτυο της πόλης ανοιχτό, επιχειρώντας με 7 οχήματα, ειδικά εξοπλισμένα με χιονολάστιχα και αλυσίες. Ωστόσο, οι καιρικές συνθήκες είναι ιδιαίτερα δυσμενείς και μέσα στην ημέρα αναμένεται να χειροτερέψουν περαιτέρω.
Συστήνεται σε όλους τους πολίτες η παραμονή σε ασφαλή χώρο και η αποφυγή των μη αναγκαίων μετακινήσεων.

Διαβάστε επίσης: Ελαφριά χιονόπτωση και στην παραλία της Βούλας

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ