Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Άλιμος: τα συνεργεία δουλεύουν πυρετωδώς για την αποκατάσταση των ζημιών

Τα συνεργεία του Δήμου Αλίμου συνεχίζουν αδιάλειπτα τις εργασίες για την απομάκρυνση των κλαδιών (ή και κορμών) δένδρων, που έσπασαν από το βάρος του χιονιού.
Ο δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης, παρακαλεί για την υπομονή όλων, καθώς οι εργασίες γίνονται μέσα σε αντίξοες συνθήκες. «Θα εργαζόμαστε ασταμάτητα με εναλλαγή βαρδιών, μέχρι να αποκατασταθούν όλα», ανέφερε.


Αναφερόμενος στα σημεία που τα κλαδιά ακουμπάνε ή μπλέκονται με καλώδια της ΔΕΗ (ΔΕΔΔΗΕ), τόνισε ότι πρέπει να επιληφθούν τα συνεργεία της Εταιρείας, καθώς υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας.« Έχουμε ήδη ενημερώσει την ΔΕΔΔΗΕ με πλήρη λίστα των προβλημάτων, από εχθές το βράδυ. Αν το επιτρέψει η ΔΕΔΔΗΕ, θα την συνδράμει και το δικό μας προσωπικό. Σε κάθε περίπτωση, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ μην πλησιάζετε και μην παίζετε χιονοπόλεμο κοντά σε πεσμένα κλαδιά, καλώδια, τρεχούμενο νερό (χιόνι που λιώνει) και σημεία με βλάβες. Ο κίνδυνος να χτυπήσετε είναι μεγάλος», συνιστά ο κ. Κονδύλης.
Τέλος, δεν αποκλείει τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί να μείνουν κλειστά και την Πέμπτη, ανάλογα με την εξέλιξη του καιρού.

Διαβάστε επίσης: Δήμαρχος Αλίμου: «μην κατεβάζετε τα σκουπίδια στους κάδους μέχρι την Τετάρτη»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ