Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

3Β: Κανονικά η λειτουργία των δημοτικών βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών την Πέμπτη

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο, Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.
Οι συντονισμένες προσπάθειες του δημοτικού μηχανισμού πολιτικής προστασίας απέδωσαν καρπούς και το σύνολο του οδικού δικτύου της πόλης είναι προσπελάσιμο, ασφαλές και προσβάσιμο για όλους.
Ο Δήμος και η Πολιτική Προστασία έχουν μεριμνήσει για τη ρίψη αλατιού στα προαύλια των δημοτικών βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών, έτσι ώστε αύριο οι χώροι να είναι καθαροί και ασφαλείς.
Τέλος, ο θερμαινόμενος χώρους για τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου θα παραμείνει ανοιχτός μέχρι και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου στις 20.00, ενώ σε περίπτωση παράτασης των δυσμενών καιρικών συνθηκών, θα υπάρξει αντίστοιχη τροποποίηση της λειτουργίας του.
Υπενθυμίζεται ότι ο χώρος διατίθεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να κάνουν χρήση του θερμαινόμενου χώρου, είναι αναγκαίο να έχουν καλέσει εκ των προτέρων, στο τηλέφωνο 6944 777166.

Διαβάστε επίσης: Γιγαντιαία επιχείρηση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ