Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024

3Β: Λειτουργία βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών την Παρασκευή

Θα λειτουργήσουν την Παρασκευή οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, με απόφαση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, καθώς το σύνολο του οδικού δικτύου της πόλης είναι απολύτως προσπελάσιμο και ασφαλές.

Χάρη στον έγκαιρο συντονισμό κάτω από δύσκολες συνθήκες, τη μεγάλη προσπάθεια αλλά και την αμφίδρομη επικοινωνία των παιδαγωγών και του βοηθητικού προσωπικού, το σύνολο των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών λειτούργησε την Πέμπτη αρμονικά και υποδέχθηκαν με ασφάλεια βρέφη και νήπια.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των γονέων, η ώρα προσέλευσης των παιδιών θα παραταθεί και αύριο μέχρι τις 10.00 το πρωί και η αποχώρηση των παιδιών θα γίνει μέχρι τις 14.00.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω του μειωμένου παιδαγωγικού και βοηθητικού προσωπικού, το απογευματινό ωράριο δεν θα πραγματοποιηθεί.

Σχετικά με την απόφαση του Δήμου, ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος δήλωσε:

«Με σεβασμό στους εργαζόμενους γονείς – συμπολίτες μας αποφασίσαμε για την κανονική λειτουργία των δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών, καθώς διαπιστώσαμε πως το σύνολο του οδικού δικτύου της πόλης μας είναι προσπελάσιμο και ασφαλές, ενώ οι υπηρεσίες του Δήμου πραγματοποίησαν ρίψεις αλατιού στις εισόδους των σταθμών για την ασφάλεια των παιδιών. Σήμερα υπήρχε σημαντική προσέλευση παιδιών αλλά και επάρκεια παιδαγωγικού και βοηθητικού προσωπικού για την ομαλή λειτουργία και για το λόγω αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους που προσήλθαν με συνέπεια στην εργασία τους ακόμα και από περιοχές όπου οι μετακινήσεις τους ήταν δυσχερείς. Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης καθ΄ όλη τη διάρκεια των ακραίων καιρικών φαινομένων καταβάλει προσπάθειες για την ομαλή λειτουργία της πόλης και την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των κατοίκων».

Τέλος, σημειώνεται ότι σε συνέχεια της σχετικής απόφασης του υπουργείου Παιδείας, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όλης της χώρας θα παραμείνουν κλειστές και τα μαθήματα θα γίνουν μέσω τηλεκπαίδευσης.

Διαβάστε επίσης: 3Β: Ολοκληρώθηκε έπειτα από 62 συνεχείς ώρες η επιχείρηση εκχιονισμού του οδικού δικτύου της πόλης

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ