Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024

Συνεχίζονται οι αποχιονισμοί και οι κοπές δέντρων στους δρόμους του Βύρωνα

Έξι εκχιονιστικά μηχανήματα με τρεις αλατιέρες επιχειρούν από το πρωί της Παρασκευής για να καθαρίσουν όλους τους δρόμους και τα πεζοδρόμια στον Δήμο Βύρωνα.

Μετά το μεσημέρι ξεκίνησε εκχιονισμούς ένα ακόμα δημοτικό όχημα.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό τα οχήματα αυτά κινούνται σε Καρέα, Ζωοδόχο Πηγή, Φρυγία, Νεράιδα και στο Κέντρο της πόλης.

Παράλληλα, δύο συνεργεία καθαριότητας συνεχίζουν τους αποχιονισμούς σε σημεία που δεν είναι δυνατή η διέλευση εκχιονιστικών οχημάτων.

Την Πέμπτη ο Δήμος προμηθεύτηκε 35 επιπλέον τόνους αλάτι αποχιονισμού (πέρα από τους 31 που παρέλαβε την Τετάρτη), φθάνοντας συνολικά τους 100 περίπου τόνους στη διάρκεια της πρόσφατης κακοκαιρίας Ελπίς.
Την ίδια ώρα, τρία συνεργεία της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Βύρωνα, συνεχίζουν τις κοπές σπασμένων κλαδιών και δέντρων από το χιονιά, σε διάφορα σημεία της πόλης, απελευθερώνοντας δρόμους και πεζοδρόμια, όπως στην οδό Πίνδου και στην Καραολή & Δημητρίου. Στη συνέχεια θα μεταβούν σε διάφορα σημεία της πόλης, τα οποία καταγράφονται, ύστερα από αναφορές πολιτών στο ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ τηλ: 210 7652411 ΚΑΙ 210 7662555. Παράλληλα ένα ακόμα συνεργείο εθελοντών Δασοπυροσβεστών διενεργεί κοπές δέντρων σε δύσκολα σημεία του Δήμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την αρχή της κακοκαιρίας την περασμένη Δευτέρα, μεταφέρθηκαν με δημοτικά οχήματα για προγραμματισμένες εξετάσεις και θεραπείες, 30 περίπου άνθρωποι, παιδιά και ενήλικες. Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι ζήτησαν τη βοήθεια του Δήμου, για το σκοπό αυτό, εξυπηρετήθηκαν στο σύνολό τους.

Διαβάστε επίσης: Βύρωνας: Κλειστή η Φορμίωνος από Φιλολάου έως Καραολή Δημητρίου

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ