Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αντιπαράθεση Κωνσταντάτου – Κορτζίδη με φόντο τον χιονιά

Καυγάς έχει ξεσπάσει στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης, μεταξύ του δημάρχου, Γιάννη Κωνσταντάτου και του προκατόχου του προκατόχου του, Χρήστου Κορτζίδη, με αφορμή τα προβλήματα που προκάλεσε η έντονη χιονόπτωση των τελευταίων ημερών.

Ο κ. Κωνσταντάτος κατηγορεί την παράταξη του Χρήστου Κορτζίδη για απραξία, τις ημέρες που οι υπηρεσίες του Δήμου προσπαθούσαν να κρατήσουν την πόλη ανοιχτή. Εξαιρεί τις λοιπές παρατάξεις της αντιπολίτευσης, οι εκπρόσωποι των οποίων – όπως αναφέρει- «έθεσαν εαυτόν στην διάθεση της διοίκησης για εθελοντική εργασία».

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Που είναι η επικριτές του ζεστού καναπέ της Αντιπολίτευσης;

Τις μέρες αυτές και ενώ δίναμε την μάχη να κρατήσουμε την πόλη ανοιχτή η παράταξη Κορτζίδη με ψεύτικα προφίλ η κάτι άφαντα στελέχη του που βγήκαν πάλι στην επιφάνεια, έβριζε χυδαία τον Δήμαρχο και την Διοίκηση . Αραχτοί στον καναπέ τους απαξιώνοντας μαζί και τις υπηρεσίες μας.

Εξαίρεση οι άλλες Παρατάξεις Μπούφη, Στέφα, Γαζή και Ιωαννίδη που μας κάλεσαν και έθεσαν εαυτόν στην διάθεση της Διοίκησης για Εθελοντική εργασία οι άλλοι έβριζαν και ενώ σε σχέση με τον χαμό που έγινε ακόμα και σε όμορους Δήμους και σε όλη την Αττική ο Δήμος μας στάθηκε εξαιρετικά καλά πάρα τα όποια κενά.

Στη φώτο Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι που καθαρίζουν τα σχολεία βοηθώντας τα συνεργεία του Δήμου που και κουρασμένα είναι και περιορισμένα. Για τα υπόλοιπα και τις αλητείες που γράφτηκαν θα επανέλθουμε σύντομα».

Διαβάστε επίσης: Ελληνικό-Αργυρούπολη: αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης σε νοικοκυριά από τον ηλεκτρολόγο του Δήμου

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ