Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

ΕΕΣ: Δωρεάν Rapid Test σε μαθητές και εκπαιδευτικούς του Δήμου Δάφνης – Υμηττού

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ανταποκρινόμενος άμεσα στην έκκληση του δημάρχου Δάφνης- Υμηττού, Αναστάσιου Μπινίσκου, διενεργεί καθημερινά, από τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου, τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid Test) σε μαθητές και εκπαιδευτικούς των σχολείων της περιοχής, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή των μαθημάτων.

 

Συγκεκριμένα, κατόπιν πρωτοβουλίας του προέδρου, Αντώνιου Αυγερινού, νοσηλεύτριες του Τομέα Υγείας του Ε.Ε.Σ., από τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 και για όσο χρειαστεί, διενεργούν δωρεάν Rapid Test, καθημερινά και ώρες 12μ. – 6 μ.μ., στον χώρο του Β΄ ΚΑΠΗ Υμηττού (πρώην Λεωφόρος Ηλιουπόλεως 56, Υμηττός, νυν Λεωφόρος Ηλιουπόλεως 188), σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και άτομα που αποτελούν στενές επαφές των μαθητών, κατόπιν προσκόμισης της Βεβαίωσης Υποχρέωσης Ελέγχου από τον Διευθυντή της εκάστοτε σχολικής μονάδας της πόλης.

 

Ο δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού, κ. Αναστάσιος Μπινίσκος κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον κ. Αυγερινό, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι συγκινητική και συγχρόνως τιμητική για την πόλη μας, τόσο η παρουσία του Προέδρου Dr. Αντώνιου Αυγερινού όσο και η άμεση ανταπόκρισή του στο κάλεσμά μας για να προστατέψουμε τον πληθυσμό των σχολικών μονάδων του Δήμου μας».

 

 

 

Διαβάστε επίσης: Δάφνη-Υμηττός: Έκδοση Βεβαίωσης Αδυναμίας Μετακίνησης

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ