Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Συνάντηση Γιώργου Πατούλη – Μαρίας Ανδρούτσου

Συνάντηση εργασίας με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, είχε η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου, με επίκεντρο την πορεία υλοποίησης των έργων που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής στο Δήμο Αγίου Δημητρίου, καθώς και την ένταξη νέων έργων και υποδομών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν ο προϊστάμενος Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής, Α. Καλογερόπουλος και ο αντιδήμαρχος Αναστάσιος Αδαμόπουλος, συζητήθηκε και η χρηματοδότηση του έργου προμήθειας και τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα στο Δημοτικό Γήπεδο του Δήμου Αγίου Δημητρίου. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Αττικής και ο προϋπολογισμός του είναι 603.010,88 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε επίσης στα Έργα Διαμόρφωσης της Λ. Αγίου Δημητρίου, στην ενεργειακή αναβάθμιση σχολείων και στην περιβαλλοντική αναβάθμιση και ανάπλαση τμημάτων οδών πέριξ του σταθμού Μετρό «Άγιος Δημήτριος».

Συνολικά τα έργα που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής και το ΠΕΠ στην περιοχή έχουν προϋπολογισμό που ξεπερνά τα 10 εκ. ευρώ.

Διαβάστε τα νέα του Αγίου Δημητρίου 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ