Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τα πρώτα σχέδια της Νέας Μαρίνας παρουσιάστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλίμου

Αίθρια και κηπάκια, που «μπλέκονται» ανάμεσα σε καταστήματα, μεταξύ της προβλήτας, του ποδηλατοδρόμου και μέρους του «μεγάλου περιπάτου», περικλείονται στο πρώτο – όχι οριστικό – αρχιτεκτονικό σχέδιο της Νέας Μαρίνας Αλίμου, που παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης. Η δημοτική Αρχή φιλοδοξεί η Νέα Μαρίνα Αλίμου να είναι έτοιμη να υποδεχτεί ποδηλάτες και περιπατητές, κατοίκους όχι μόνο του Αλίμου αλλά γενικότερα της Αττικής και τουρίστες, το 2025.

Τον βασικό σχεδιασμό μεγάλου μέρους της Νέας Μαρίνας Αλίμου παρουσίασαν στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας R.E.D.S. (Real Estate Development & Services), Γιώργος Κωνσταντινίδης και ο αρχιτέκτονας, Γιώργος Τσολάκης παρουσία του δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη και του εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ., Αναστάσιου Γαϊτάνη.

Στην τοποθέτησή του ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης αναφέρθηκε στην, μέχρι σήμερα, τριτοκοσμική εικόνα της υπάρχουσας Μαρίνας και εξέφρασε την πεποίθηση ότι το νέο έργο θα αποτελέσει σημαντική ευκαιρία για την πόλη και τους κατοίκους της.

«Πρόθεσή μας είναι να μην αλλοιώσουμε τον χαρακτήρα της Μαρίνας», διαβεβαίωσε ο κ. Κωνσταντινίδης.

Να σημειωθεί ότι το ύψος της επένδυσης ανέρχεται σε 100 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων περίπου 30-40 εκατ. ευρώ θα πάνε στο ελληνικό δημόσιο.

Διαβάστε επίσης: Μαρίνα Αλίμου: Tο 2023 ξεκινούν τα έργα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ