Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Άρχισε η δωρεάν διανομή ξυλείας στους κατοίκους της Γλυφάδας

Η δωρεάν διανομή ξυλείας σε δημότες και κατοίκους της Γλυφάδας ξεκίνησε με τεράστια ανταπόκριση.

Ήδη, μέσα σε λιγότερο από δύο μέρες, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Γλυφάδας έχουν δεχθεί περίπου 7.700 αιτήματα και 400 πολίτες έχουν κιόλας παραλάβει ξύλα για το τζάκι τους.

Όσοι έχουν κάνει αίτηση και δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα, θα λάβουν σύντομα SMS στο κινητό τους από τον Δήμο Γλυφάδας για να παραλάβουν την ξυλεία.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, πρόκειται για μια κίνηση που βοηθάει πολλές οικογένειες να κρατήσουν το σπίτι τους ζεστό και να αντιμετωπίσουν τις αυξήσεις στο κόστος θέρμανσης. «Τα ξύλα θα διανέμονται μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, αλλά δεν σταματάμε εδώ: θα παγιώσουμε αυτή την πρακτική και θα συνεχίσουμε ανά διαστήματα με νέες διανομές, με ξυλεία που θα συγκεντρώνουμε από όλα τα κλαδέματα που γίνονται καθημερινά στην πόλη μας», τονίζει.

Να σημειωθεί ότι τα ξύλα προέρχονται από τα δέντρα και τα κλαδιά που μάζεψαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου από τους δρόμους και τα πεζοδρόμια της Γλυφάδας, αφού τα έριξε η σφοδρή κακοκαιρία της περασμένης εβδομάδας.
Παράλληλα οργανώνεται η αντικατάσταση των πεσμένων δέντρων με νέες φυτεύσεις.

Διαβάστε επίσης: Ο Δήμος Γλυφάδας ανάβει τα τζάκια σε όλα τα σπίτια της πόλης

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ