Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Υπογραφή συμφώνου συνεργασίας ΕΕΤΑΑ με Ευρωπαϊκούς Ομίλους Εδαφικής Συνεργασίας

Υπεγράφη σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.) και των Ευρωπαϊκών Ομίλων Εδαφικής Συνεργασίας «Ε.Ο.Ε.Σ. – Αμφικτυονία», «Ε.Ο.Ε.Σ. Εύξεινη Πόλη» και «Ε.Ο.Ε.Σ. ΕΛΙΚΑΣ».

Το σύμφωνο προβλέπει τη συνεργασία των τεσσάρων φορέων για τη διαμόρφωση προϋποθέσεων για την αποτελεσματική εκπλήρωση των σκοπών τους, με την τεχνική και επιστημονική υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης καθώς και με την ανάπτυξη κοινών δράσεων.

«Με κορυφαία στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης υπογράψαμε σύμφωνο συνεργασίας που θα επιτρέψει στους οργανισμούς που εκπροσωπούμε και κατ’ επέκταση στους Δήμους μας να είμαστε αποτελεσματικότεροι στη διεκδίκηση και υλοποίηση διακρατικών προγραμμάτων», δήλωσε ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Στην υπογραφή παρέστησαν, ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Δημήτρης Μαραβέλιας και Σπύρος Σπυρίδων αντίστοιχα, για τον «Ε.Ο.Ε.Σ. Εύξεινη Πόλη», ο πρόεδρος του Δ.Σ., δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, για τον «Ε.Ο.Ε.Σ. ΕΛΙΚΑΣ», ο πρόεδρος του Δ.Σ., δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, Συμεών Δανιηλίδης και για τον «Ε.Ο.Ε.Σ. Αμφικτυονία», ο πρόεδρος του Δ.Σ., Δημήτρης Αργιανάς.

Διαβάστε επίσης: 3Β: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ευρωπαϊκό έργο PRODESA

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ