Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

3Β: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Leading Minds Festival

Με την υποστήριξη του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης διεξάγεται από τις 12 έως τις 20 Φεβρουαρίου, για πρώτη φορά στη χώρα μας, το Leading Minds Festival, ένα καινοτόμο φεστιβάλ που διοργανώνει η Alternative Media.

Το Leading Minds Festival, είναι μία διοργάνωση που συγκεντρώνει τους πλέον πρωτοποριακούς φορείς και επαγγελματίες από τον χώρο της Πολιτικής, της Ηγεσίας, της Επιχειρηματικότητας, της Καινοτομίας, της Προσωπικής Ανάπτυξης, της Ιατρικής, της Ψυχικής Υγείας και της Οικογένειας. Περισσότεροι από 300 ομιλητές θα παρουσιάσουν τις τελευταίες τάσεις στους προαναφερόμενους κλάδους καθώς και τις υπηρεσίες τους σε περισσότερους από 200.000 σύνεδρους.

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, θα συμμετάσχει ως ομιλητής στην ενότητα «Leadership» μεταξύ διακεκριμένων ομιλητών της δημόσιας διοίκησης και του ιδιωτικού τομέα. Τίτλος της παρουσίασης του, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 19 Φεβρουαρίου (12.00 -12.45) είναι «Δημιουργώντας την πόλη του μέλλοντος με οδηγό τη βιώσιμη ανθρωποκεντρική ανάπτυξη».

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί εξ’ ολοκλήρου διαδικτυακά και είναι ανοιχτή στο κοινό. Δυνατότητα παρακολούθησης έχουν όλοι οι επισκέπτες της ιστοσελίδας δωρεάν ενώ υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής με διάδραση και παρακολούθησης σειράς VIP σεμιναρίων μέσω αγοράς σχετικού εισιτηρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, για την εγγραφή ή την αγορά εισιτηρίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του φεστιβάλ στο www.leadingminds.gr.

Ειδικά για τους δημότες που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις εργασίες, ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ως υποστηρικτής εξασφάλισε προνομιακή τιμή μειωμένη κατά 75% σε σχέση με την αρχική.

Όσοι δημότες ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Leading Minds Festival, μπορούν να στείλουν e-mail εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο press@vvv.gov.gr προκειμένου να τους σταλεί κωδικός για την εξασφάλιση της έκπτωσης.

Διαβάστε επίσης: 3Β: Οδηγίες προστασίας εν αναμονή θυελλωδών ανέμων

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ