Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δωρεάν Wi-Fi στον Δήμο Ζωγράφου

Τη δυνατότητα δωρεάν και αναβαθμισμένης πρόσβασης στο διαδίκτυο έχουν πλέον οι κάτοικοι και επισκέπτες του Δήμου Ζωγράφου, μετά την εγκατάσταση 10 σημείων Wi-Fi σε έξι κοινόχρηστους χώρους της πόλης.

Τα δίκτυα ελεύθερου Wi-Fi έχουν εγκατασταθεί σε πάρκα και πλατείες του Δήμου Ζωγράφου και συγκεκριμένα στην Πλατεία Βάσκα, την Πλατεία Αλεξανδρή (πρώην Γαρδένια) – (2 access points), την Πλατεία Άνοιξης, την Πλατεία Τερζάκη, την Πλατεία Αγίου Γερασίμου και το Πάρκο Γουδή (4 access points). Τα νέα ψηφιακά σημεία της πόλης επισκέφθηκε ο δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους, Ψηφιακής Πολιτικής, Αποτελεσματικότητας και Πρασίνου Δημήτρη Κολομπάτσο και Τεχνικών Υπηρεσιών και Επικοινωνίας Δήμο Μπουλούκο.

Ο δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας εξέφρασε την ικανοποίησή του για το έργο αυτό που χρηματοδοτήθηκε από την Ε.Ε. στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Δράσης WiFi4EU, τονίζοντας ότι «οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης μας θα έχουν τη δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο σε 10 πολυσύχναστα σημεία του Δήμου Ζωγράφου, ώστε να απολαμβάνουν ελεύθερα το διαδίκτυο όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες, εξοικονομώντας δεδομένα αλλά και χρήματα. Ο Δήμος Ζωγράφου θα συνεχίσει να αξιοποιεί κάθε διαθέσιμο εργαλείο και πρόγραμμα προκειμένου να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή πρόσβαση των πολιτών στα ψηφιακά μέσα», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης: Ζωγράφου: Ο ρόλος του εκπαιδευτικού στην αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ