Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Άμεση η επιδιόρθωση των κακοτεχνιών των Οργανισμών Κοινής Ωφελείας σε οδούς του Δήμου

Μετά το συμβάν με το απορριμματοφόρο που «βούλιαξε» σε δρόμο του Αλίμου, εξαιτίας κακοτεχνίας του οδοστρώματος, και την έντονη αντίδραση τόσο του δημάρχου, Ανδρέα Κονδύλη, όσο και άλλων δημάρχων όπως αυτής του Παλαιού Φαλήρου, Γιάννη Φωστηρόπουλου, συνεργεία των Οργανισμών Κοινής Ωφελείας έσπευσαν να αποκαταστήσουν άμεσα τις ζημιές που είχαν προξενήσει.

Όπως αναφέρει ο κ. Φωστηρόπουλος, η αποκατάσταση τους σε κεντρικά σημεία του οδοστρώματος και των πεζοδρομίων επί της οδού Αγίου Αλεξάνδρου πραγματοποιήθηκε μέσα σε λίγες ώρες, παραδίδοντας τα, εκ νέου, ασφαλή και λειτουργικά για το κοινό.

Επιπλέον, ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου έχει πραγματοποιήσει συναντήσεις και έχει αποστείλει επιστολές προς το σύνολο των Οργανισμών Κοινής Ωφελείας, προκειμένου να συντονίσουν τις εργασίες τους, ώστε αυτές να μην έπονται των έργων ασφαλτόστρωσης οδών, ανάπλασης πεζοδρόμων, πεζοδρομίων και κοινόχρηστων χώρων που υλοποιεί ο Δήμος, καθώς είναι συχνό το φαινόμενο εξαιτίας των παρεμβάσεων τους, να προκαλούνται ζημιές, ακόμα και σε έργα που έχουν μόλις ολοκληρωθεί.

 

Διαβάστε επίσης: Δήμαρχος Αλίμου: Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ακολουθήσει τη νομική οδό για την καθίζηση οδοστρώματος

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ