Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δύο νέες δράσεις επιδοτούμενης κατάρτισης ανέργων και εργαζομένων

Ημερίδα με θέμα «Δράσεις για τη Βελτίωση της απασχολησιμότητας» διοργανώνει ο Σύνδεσμος Δήμων Νότιας Αττικής (Συ.Δ.Ν.Α.) και ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου, από τις 12μ έως τις 3μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου (Τερψιχόρης 51, Παλ. Φάληρο, 175 62).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να λάβουν πληροφορίες στο τηλέφωνο 213 2020 333 ή στέλνοντας μήνυμα στο maria.dimitoulia@palaiofaliro.gr (Μ. Δημητρούλια).

Στην Ημερίδα που θα συντονίσει ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, θα παρουσιασθούν οι δύο νέες δράσεις επιδοτούμενης κατάρτισης για ανέργους και εργαζομένους του Συ.Δ.Ν.Α., συνολικού ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ, που ξεκινούν σύντομα.

Αναλυτικά πρόκειται για:

– Το πρώτο πρόγραμμα «Δράσεις για την βελτίωση της απασχολησιμότητας», προϋπολογισμού 3.820.000 ευρώ και αφορά στην κατάρτιση 750 ανέργων που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες των Δήμων Καλλιθέας, Παλαιού Φαλήρου και Αλίμου.

– Το δεύτερο πρόγραμμα «Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων» προϋπολογισμού 1.187.000 ευρώ, αφορά στην παροχή υπηρεσιών εξατομικευμένης συμβουλευτικής, εκπαίδευσης και πιστοποίησης 250 εργαζομένων σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Οι συμμετέχοντες στη ημερίδα θα ενημερωθούν για την διαδικασία, τους όρους συμμετοχής και κάθε άλλο ζήτημα που επιθυμούν, σε σχέση με τις δύο αυτές δράσεις.

Βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου είναι απαραίτητα κατά την είσοδο, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης covid-19.

Διαβάστε επίσης: Παλαιό Φάληρο: Συνεχίζεται η απογραφή πληθυσμού

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ