Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εθελοντισμός και Ολυμπιακή μαγεία σε δύο κορυφαίες διοργανώσεις Ρυθμικής Γυμναστικής

Δύο σημαντικές διοργανώσεις ρυθμικής γυμναστικής θα λάβουν χώρα στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Tae Kwon Do). Το μεν 7ο Διεθνές Τουρνουά Aphrodite Cup θα πραγματοποιηθεί 11-13 Μαρτίου, το δε Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής, στις 18-20 Μαρτίου.

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού των δύο αυτών κορυφαίων διοργανώσεων Ρυθμικής Γυμναστικής, για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν, υποστηρίζοντας τους αγώνες, ως εθελοντές, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου.

Οσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ομάδα εθελοντών υποστήριξης του Διεθνούς Τουρνουά Aphrodite Cup (11-13 Μαρτίου 2022) και του Παγκοσμίου Κυπέλου Ρυθμικής Γυμναστικής (18-20 Μαρτίου 2022), πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα
https://form.jotform.com/GOPFArmonia/2022-VOLS-aphrodite-tournament-fig-

Μετά την ολοκλήρωση των αιτήσεων ενδιαφέροντος θα ακολουθήσει η εκπαίδευση των εθελοντών την Παρασκευή 4 Μαρτίου για το 7ο Διεθνές Τουρνουά Aphrodite Cup και την Δευτέρα 14 Μαρτίου για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής, όπου οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν τις διαπιστεύσεις τους και το t-shirt της διοργάνωσης.

Σε όλους τους εθελοντές σε κάθε βάρδια, κατά την διάρκεια των αγώνων, θα παρέχεται lunch box και στο τέλος της διοργάνωσης που θα συμμετέχουν θα παραλάβουν τη βεβαίωση εθελοντικής συμμετοχής τους ηλεκτρονικά.

Ο Δήμος Π. Φαλήρου συνδιοργανωτής του Aphrodite Cup ‘22

Η καθιερωμένη ετήσια γιορτή της ρυθμικής γυμναστικής, το διεθνές τουρνουά Aphrodite Cup, διοργανώνεται για 7η χρονιά και αποτελεί πλέον θεσμό. Καταξιωμένες αθλήτριες και ομάδες της Ρυθμικής Γυμναστικής από την Ελλάδα και το εξωτερικό ετοιμάζονται να προσφέρουν εντυπωσιακό θέαμα στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο TaeKwonDo στο Φάληρο. Το τουρνουά διοργανώνεται από τον Γ.Ο.Π.Φ. «Η Αρμονία», με συνδιοργανωτές και υποστηρικτές τον Δήμο Π. Φαλήρου και την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.).

Σε ότι αφορά το Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής, διοργανώνεται πρώτη φορά στην Ελλάδα, με την έγκριση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμναστικής (FIG).

 

Διαβάστε επίσης: Απόδοση στους ΟΤΑ των οφειλομένων τελών των Εναλλακτικών Παρόχων Ενέργειας ζητούν οι Δήμοι

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ