Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

3Β: Επαγγελματικός Προσανατολισμός για τους μαθητές της Α’ Λυκείου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος, για τέταρτη συνεχή χρονιά, η πρωτοποριακή και ιδιαίτερα βοηθητική δράση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για τους μαθητές της Α’ Λυκείου, που αφορά στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό.

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που υιοθετεί για την παιδεία και θέλοντας έμπρακτα να στηρίξει τα παιδιά που φοιτούν στα σχολεία του, τους προσέφερε, σε συνεργασία με την Computer Academy και το Κέντρο Atout edu & pro, μια πολύτιμη υπηρεσία μέσα από ένα ολοκληρωμένο και επιστημονικά αξιόπιστο ψυχομετρικό εργαλείο, που θα διευκολύνει σημαντικά τις επιλογές τους για την κατεύθυνση σπουδών τους.

Τηρώντας τα μέτρα προστασίας από την πανδημία, όλη η διαδικασία του σεμιναρίου υλοποιήθηκε και φέτος διαδικτυακά. Σε αυτό συμμετείχαν γονείς και μαθητές των σχολείων της πόλης και εκπρόσωποι της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, απηύθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στα παιδιά. Το διαδικτυακό σεμινάριο ολοκληρώθηκε με την ερμηνεία των αποτελεσμάτων στους μαθητές και τις οικογένειές τους.

 

Διαβάστε επίσης: Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σας προσκαλεί να δώσετε ξανά ζωή στα παλιά σας βιβλία χαρίζοντάς τα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ