Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Αναβάλλεται για το Σάββατο 5 Μαρτίου η υπαίθρια παιδική εκδήλωση «Τρελή Αποκριά»

Για το Σάββατο 5 Μαρτίου αναβάλλεται η υπαίθρια παιδική αποκριάτικη εκδήλωση «Τρελή Απόκρια» που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, λόγω προβλεπόμενης κακοκαιρίας.

Κατά συνέπεια το πρόγραμμα των εναπομεινάντων αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης διαμορφώνεται ως ακολούθως:

Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, στις 8μμ, διοργανώνεται συναυλία με τον Πασχάλη – «The party goes on», στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ιωνία», Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18 Βούλα (πλησίον Δημαρχείου).

Την Κυριακή 5 Μαρτίου, από τις 12μ έως τις 2.30μμ, θα πραγματοποιηθεί υπαίθρια παιδική αποκριάτικη εκδήλωση στην Πλατεία Ιμίων (Κεντρική Πλατεία Βούλας).
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με εθιμικά δρώμενα και αποκριάτικους χορούς από τη Ζάκυνθο και την Κρήτη από το Λαογραφικό Όμιλο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης «Μαντηλάκι». Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ένα πρόγραμμα, όπου θα περιλαμβάνονται γαϊτανάκι, παιχνίδια, εργαστήρια κατασκευής, χορό, μουσική, διαγωνισμοί και δώρα.

Σημειώνεται πως η παιδική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης διεξάγονται υπό το καθεστώς covid free, δηλαδή θα υλοποιούνται σε χώρους αμιγώς εμβολιασμένων.

 

Διαβάστε επίσης: 3Β: Επαγγελματικός Προσανατολισμός για τους μαθητές της Α’ Λυκείου

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ