Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024

Βράβευση των πρωτευσάντων μαθητών

Σε μία σεμνή τελετή με περιορισμένο κοινό στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου βράβευσε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης τους πέντε μαθητές των ισάριθμων λυκείων της πόλης που πρώτευσαν στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2021.

Λόγω των υγειονομικών συνθηκών δεν μπόρεσε και φέτος να πραγματοποιηθεί η – καθιερωμένη πλέον – μεγάλη εκδήλωση βράβευσης όλων των επιτυχόντων μαθητών των σχολείων της πόλης και στο πρόσωπο των πέντε πρωτευσάντων μαθητών ο Δήμος συμβολικά αναγνώρισε τις προσπάθειες και τους κόπους τους, τόσο των ιδίων όσο και των γονιών τους, καθώς και των καθηγητών τους που συμβάλλουν στην επιτυχία, μεταλαμπαδεύοντάς τους τη γνώση.

Κατά τη βράβευση ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος καλωσόρισε του μαθητές και με θερμά λόγια τους προέτρεψε να προσπαθούν πάντοτε, να επιμένουν, να κυνηγούν τα όνειρά τους και να κοιτάνε πάντα μπροστά και ψηλά, κάνοντας ως εργασία αυτό που αγαπούν περισσότερο.

Στη συνέχεια τους απένειμε έναν τιμητικό έπαινο μαζί με ένα συμβολικό, χρηστικό δώρο, ενώ στους πέντε διευθυντές των λυκείων έδωσε από ένα βιβλίο ως ελάχιστη ανταπόδοση για τη συμβολή τους στην σημαντική εκπαίδευση των παιδιών.

Για το σύνολο των παιδιών που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας έχει ετοιμάσει τους αντίστοιχους τιμητικούς επαίνους και τα συμβολικά δώρα και τις επόμενες μέρες θα τα παραλάβουν.

 

Διαβάστε επίσης: Ψήφισμα συμπαράστασης στον δοκιμαζόμενο ουκρανικό λαό

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ