Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Φραν Λίμποβιτς συζητά με το ελληνικό κοινό

Αν η Νέα Υόρκη ήταν γυναίκα, θα ήταν η Φραν Λίμποβιτς. Αντισυμβατική, πνευματώδης και με καυστικό χιούμορ, μανιώδης καπνίστρια και αναγνώστρια, συγγραφέας που όμως έχει writer’s block εδώ και κάτι δεκαετίες –όπως παραδέχεται η ίδια–, συνεργάτρια του Άντι Γουόρχολ (χωρίς να τον συμπαθεί), προκλητική και γκρινιάρα.

Η αστείρευτη Φραν Λίμποβιτς, έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό από τη σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix (για την οποία είχα γράψει κριτική στο MyFilm.gr) με τίτλο «Pretend It’s a City» και σκηνοθεσία του φίλου της Μάρτιν Σκορτσέζε, ο οποίος γελάει με την καρδιά του σε κάθε της σχόλιο, ή νεύει με συγκατάβαση και κατανόηση για τα αιχμηρά της σχόλια.

Η Φραν Λίμποβιτς έρχεται στη Στέγη Ωνάση για μια απρόβλεπτη συζήτηση για το σύγχρονο πολιτιστικό τοπίο, τη ζωή στις μητροπόλεις του κόσμου και τη σημασία του να είσαι ο εαυτός σου σήμερα, με τη Διευθύντρια Πολιτισμού του Ιδρύματος Ωνάση, Αφροδίτη Παναγιωτάκου. Μια συζήτηση όπου το αθηναϊκό κοινό θα βρει την πιο οξυδερκή απάντηση σε κάθε του ερώτηση.

Σε μια εποχή γεμάτη αμέτρητους ειδήμονες και τηλεπερσόνες, η Φραν Λίμποβιτς ξεχωρίζει ως μια εκ των πιο διορατικών κοινωνικών σχολιαστών. Τα δοκίμια και οι συνεντεύξεις της προσφέρουν τις ευθύβολες απόψεις της για τα γεγονότα της επικαιρότητας και τα ΜΜΕ αλλά και για οτιδήποτε ενοχλητικό, όπως οι τουρίστες, οι χώροι παραλαβής αποσκευών στα αεροδρόμια, οι λοσιόν ξυρίσματος, οι ενήλικες με πατίνια ρόλερ, τα παιδιά που μιλάνε γαλλικά ή το υπερβολικό μαύρισμα. Το “The New York Times Book Review” την αποκάλεσε μια «σημαντική χιουμορίστρια της κλασικής παράδοσης». Γνήσια εκπρόσωπος του urban cool, η Λίμποβιτς σατιρίζει τα πολιτιστικά πράγματα, ενώ πολλοί τη θεωρούν πνευματική κληρονόμο της Ντόροθι Πάρκερ (Α.Π.)

 

INFO

14/3/2022 Κεντρική Σκηνή

15/3/2022 Κεντρική Σκηνή & Live Streaming

Τα εισιτήρια για τη συζήτηση της Δευτέρας 14 Μαρτίου και της Τρίτης 15 Μαρτίου έχουν εξαντληθεί

Live Streaming 8,00 ευρώ. Αυτό το εισιτήριο ψηφιακής παρακολούθησης επιτρέπει σε εσάς (ή σε περισσότερα μέλη του νοικοκυριού σας) να παρακολουθήσετε την εκδήλωση διαδικτυακά έως και τρείς φορές συνολικά (είτε σε ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ είτε ανά πάσα στιγμή κατά παραγγελία) σε έως τρεις (3) συσκευές στο νοικοκυριό σας (όχι ταυτόχρονα), οποτεδήποτε μέχρι τις 30.03.2022 από οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο. Δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε ή να έχετε πρόσβαση στην εκδήλωση από παραπάνω από τρεις (3) συσκευές με ένα μοναδικό εισιτήριο ψηφιακής παρακολούθησης.

Μπορείτε να συντονιστείτε ζωντανά κατά την ώρα έναρξης της εκδήλωσης στις 15.03.2022 και ώρα 20:30 UTC+2, ή μπορείτε να παρακολουθήσετε την μαγνητοσκοπημένη εκδήλωση κατά παραγγελία (on demand) ανά πάσα στιγμή μέχρι τις 30.03.2022. Αν παρακολουθείτε την μαγνητοσκοπημένη εκδήλωση κατά παραγγελία, μπορείτε να διακόψετε και να συνεχίσετε την παρακολούθηση όσες φορές επιθυμείτε. Ωστόσο, μετά τις 30.03.2022 στις 23:59 UTC+2, η μαγνητοσκοπημένη εκδήλωση δεν θα είναι πλέον διαθέσιμη, οπότε σε περίπτωση που δεν έχετε παρακολουθήσει έως τότε την εκδήλωση καθ’ οιονδήποτε τρόπο, το παρόν εισιτήριο ψηφιακής παρακολούθησης δεν θα είναι πλέον σε ισχύ και δεν θα έχετε δικαίωμα ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων.

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση είτε σε ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ είτε κατά παραγγελία (μαγνητοσκοπημένη μετάδοση) στην καλύτερη δυνατή ποιότητα θα χρειαστεί: Α) Να έχετε ελάχιστη ταχύτητα λήψης από το διαδίκτυο 2 Mbps. Β) Να χρησιμοποιήσετε την πιο πρόσφατη εκδοχή των προγραμμάτων περιήγησης ιστού Chrome, Firefox ή Safari. Γ) Να επιτρέψετε όλα τα cookies της ιστοσελίδας για το βίντεο ή για την υποστήριξη μέσω ζωντανής συνομιλίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ