Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής το νέο κολυμβητήριο του ΝΟΒ

Τη βούλησή του να συμβάλλει έμπρακτα η Περιφέρεια Αττικής στη δημιουργία ενός νέου σύγχρονου κολυμβητηρίου στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης (ΝΟΒ), διατύπωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης κατά τη συνάντηση που πραγματοποίησε με την πρόεδρο του Ομίλου Στέλλα Λαζάρου-Τίγκα στα γραφεία της Περιφέρειας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Ρέννος Βελώνιας, μέλος του Δ.Σ. του ΝΟΒ και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας διαχείρισης μελετών του έργου Φ. Καραγιάννης.

Στο πλαίσιο της συζήτησης παρουσιάστηκαν στον περιφερειάρχη οι μελέτες που έχουν ήδη εκπονηθεί για το έργο από τον Όμιλο και είναι σε ώριμη φάση και συμφωνήθηκε να κατατεθούν στις αρμόδιες υπηρεσίας της Περιφέρειας προς έγκριση, προκειμένου να προχωρήσουν οι σχετικές διαδικασίες.

Ειδικότερα, τα έργα προβλέπουν την ανακαίνιση, τη στατική αποκατάσταση της κολυμβητικής δεξαμενής (πισίνας), τη βελτίωση των βοηθητικών εγκαταστάσεων και του περιβάλλοντος χώρου των εξεδρών, καθώς και την ενεργειακή αναβάθμιση του συνόλου του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, προκειμένου να αποδοθεί στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης μια σύγχρονη, ασφαλής, λειτουργική και φιλική προς το περιβάλλον αθλητική υποδομή.

Σύμφωνα με τις μελέτες που παρουσιάστηκαν στον κ. Πατούλη, οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις θα εναρμονίζονται πλήρως με τον υπόλοιπο περιβάλλοντα χώρο των εγκαταστάσεων, καθώς και με τον περιβάλλοντα φυσικό χώρο, αναδεικνύοντας το διαχρονικό ρόλο των εγκαταστάσεων του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης ως εμβληματικού τοπόσημου της ευρύτερης περιοχής του παραλιακού μετώπου της Αττικής.

 

Διαβάστε επίσης: Βράβευση των πρωτευσάντων μαθητών

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ