Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

H COMBATT συμμετέχει στην 4η έκθεση Verde.tec -Τεχνολογίες Περιβάλλοντος

Η COMBATT-ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ Α.Ε. συμμετέχει στην 4η διεθνή Έκθεση της VERDE.TEC- Τεχνολογίες Περιβάλλοντος που θα πραγματοποιηθεί 18-20/03/2022 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας και σας προσκαλεί να την τιμήσετε με την παρουσία σας, στο περίπτερο Β18.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης και συγκεκριμένα το Σάββατο 19/03 και ώρα 13:30, η COMBATT διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Οι μπαταρίες και η διαχείριση αποβλήτων μπαταριών στη νέα εποχή». Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της κλαδικής μελέτης που πραγματοποίησε η διεθνής εταιρεία συμβούλων EUNOMIA για λογαριασμό της COMBATT σχετικά με την αποτελεσματικότητα της Διαχείρισης των Αποβλήτων Συσσωρευτών Οχημάτων και Βιομηχανίας (ΑΣΟΒ) στην Ελλάδα. Η μελέτη καταγράφει την υφιστάμενη κατάσταση και τα προβλήματα της εναλλακτικής διαχείρισης αποβλήτων μπαταριών και καταθέτει προτάσεις για την επίλυσή τους. Την παρουσίαση θα κάνει η κα. Χαρά Ξηρού, επικεφαλής Νοτιοανατολικής Ευρώπης της EUNOMIA.

Στην εκδήλωση έχει προσκληθεί να προσφωνήσει ο Γεν. Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας κος Μανώλης Γραφάκος.

Δείτε ΕΔΩ την σχετική πρόσκληση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ