Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επίσκεψη της Νέας Δημοκρατίας στην πόλη

Από τη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων, η οποία λειτουργεί εδώ και 95 χρόνια και αποτελεί ένα πολύ μεγάλο πρότυπο σχολικό συγκρότημα, με πρότυπες εργαστηριακές εγκαταστάσεις και σημαντικές διεθνείς συνεργασίες, ξεκίνησε την επίσκεψή του κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Παύλο Μαρινάκη. Συνοδευόταν από τον γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη, την υφυπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη, τον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσο Γαϊτάνη, τους βουλευτές του Νοτίου Τομέα Αθηνών Κωνσταντίνο Κυρανάκη, Διονύση Χατζηδάκη, Άννα Καραμανλή, Γιάννη Καλλιάνο, Βασίλη Σπανάκη, τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Νοτίου Τομέα Μίλτο Μπαντή και τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Καλλιθέας Σταύρο Ζάκα.


Ο διευθυντής της Σχολής Κωνσταντίνος Γούλας και ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ιδρύματος Γεώργιος Κοτονιάς, τόνισαν την ανάγκη στενής συνεργασίας και διασύνδεσης με όλους τους φορείς και την ενίσχυση του δυναμικού, της τεχνογνωσίας και της κατάρτισης. Παράλληλα, σημείωσαν τις σημαντικές μεταρρυθμίσεις που έχουν γίνει από την κυβέρνηση στην κατεύθυνση της προώθησης της χρησιμότητας της επαγγελματικής εκπαίδευσης. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Γραμματέας Επιστημονικών Φορών ΝΔ Σίμος Ψωμιάδης και η Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης Αναστασία Σαρχόσογλου.


Στη συνέχεια, ο γραμματέας της ΠΕ και τα στελέχη του κόμματος συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο θέμα της ανάπτυξη γραμμής σταθερής τροχιάς προς την Καλλιθέα και το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, αλλά και σε αυτό της αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου της Καλλιθέας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Διοικητικών, Οικονομικών θεμάτων και θεμάτων Δημοτικής Κατάστασης Βαγγέλης Μπαρμπάκος, και ο αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Δημήτρης Παπαθανάσης.

Το κλιμάκιο της Ν.Δ. επισκέφθηκε επίσης το Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης του ΟΑΕΔ στην Καλλιθέα (ΚΠΑ), το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών, όπου παρόντες ήταν η υφυπουργός Εργασίας αρμόδια για ζητήματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Γραμματέας Ατόμων με αναπηρία ΝΔ Κώστας Λολίτσας, καθώς και το Ειδικό Σχολείο Τυφλών Καλλιθέας.

Διαβάστε επίσης: Ίδρυση «Πράσινης» Δημοτικής Συγκοινωνίας από τον Δήμο

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ