Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Δύο βραβεία, ένα χρυσό και ένα χάλκινο, για το Δήμο στα Best City Awards 2022

Με δύο διακρίσεις, ένα χρυσό και ένα χάλκινο βραβείο, ξεχώρισε στα Best City Awards 2022 ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης, σε μια ολοζώντανη covid free Τελετή Απονομής που έλαβε χώρα στη Θεατρική Σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.

Στην κατηγορία «Ασφάλεια» που αφορούσε «Δράσεις & Έργα για την πρόληψη, παρακολούθηση, έλεγχο, και προστασία σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης» ο Δήμος κέρδισε το Χρυσό βραβείο για το πρόγραμμα «Ασπίδα για το βουνό μας».

Η πιο άριστα οργανωμένη πολιτική προστασία σε Δήμο, που αποτελεί πρότυπο λειτουργίας, με το δικό της κέντρο ελέγχου, μόνο το χρυσό θα μπορούσε να αποσπάσει.

Το Χάλκινο βραβείο αφορούσε το επιτυχημένο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Living Streets «Βάλε χρώμα στη ζωή σου!» και διακρίθηκε στην κατηγορία «Κοινωνική Ευθύνη». Ένα πρόγραμμα που έδωσε πίσω στα παιδιά μας τις γειτονιές ελεύθερες για μια βδομάδα.

Τον Δήμο εκπροσώπησαν, παραλαμβάνοντας τα αντίστοιχα βραβεία, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης Βασίλης Κρητικός και η αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ελίνα Αλεξίου.

 

Διαβάστε επίσης: Δήμoς Ελληνικού – Αργυρούπολης: Ανεβάζουμε «στροφές»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ