Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σημαντική η συμβολή της ΑΗΕPΑ ΗELLAS στο κοινωνικό παντοπωλείο

Σημαντική είναι η προσφορά της Οργάνωσης ΑΗΕPΑ ΗELLAS στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Αντιπροσωπεία του τμήματος, με επικεφαλής τον V.P. of Philanthropy AHEPA HELLAS, περιφερειακό διευθυντή Αργύρη Τσουνάκη και ηγετικά στελέχη της Οργάνωσης, υποδέχθηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος και τους εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη δράση αλληλεγγύης και προσφοράς τους προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Η συνεισφορά σε τρόφιμα της «AHEPA HELLAS Παλαιού Φαλήρου» προς κάλυψη αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ενισχύει το κοινωνικό έργο της Δημοτικής Αρχής και, κυρίως, συμβάλει έμπρακτα και ουσιαστικά, στην σίτιση των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών και νοικοκυριών που διαμένουν στον Δήμο.

Ο δήμαρχος Γ. Φωστηρόπουλος πλαισιωμένος από τους αντιδημάρχους Παιδείας και Κοινωνικών Δομών, Τουρισμού, Ναυτιλίας και Ανάπτυξης Παραλιακού Μετώπου, απευθυνόμενος στους εκπροσώπους της «AHEPA HELLAS Παλαιού Φαλήρου», είπε: «Πρωτοβουλίες σαν αυτή αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και ενδυναμώνουν την έννοια της αλληλεγγύης και της προσφοράς».

Η ΑΧΕΠΑ είναι μία από τις παλαιότερες, μη πολιτικοποιημένες Οργανώσεις, αφοσιωμένη στο να προάγει ελληνικά ζητήματα σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Διαβάστε επίσης: Σε ένα δικό τους Δημοτικό Συμβούλιο συμμετείχαν στο Δημαρχείο οι μαθητές του 5ου Δημοτικού

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ