Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στη Βάρη θα γίνει η παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Με λαμπρότητα θα γιορτάσει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στη Δημοτική Ενότητα Βάρης, με τη συμμετοχή θεατών και σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας υγείας.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις στην πόλη θα ξεκινήσουν από την παραμονή της εθνικής επετείου, με το σημαιοστολισμό και τη φωταγώγηση κεντρικών σημείων του Δήμου. Η μαθητική παρέλαση θα γίνει επί της Λεωφόρου Αναγυρούντος την Παρασκευή 25 Μαρτίου στις 11.00, ενώ μετά τη λήξη της οι θεατές μπορούν να επισκεφτούν την έκθεση Διατηρητέων Ιστορικών Οχημάτων, στο χώρο έναντι του δημοτικού καταστήματος Δ.Ε. Βάρης (Λ. Βασ. Κωνσταντίνου 25).

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων:

Πέμπτη 24 Μαρτίου
– Γενικός σημαιοστολισμός του Δήμου.
– Φωταγώγηση του Δήμου διήμερης διάρκειας τις βραδινές ώρες.

Παρασκευή 25 Μαρτίου 
Στις 10πμ θα γίνει η δοξολογία στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στη Βάρη και η εκφώνηση του Πανηγυρικού της Ημέρας. Στις 10.30πμ θα γίνει η συγκέντρωση στο χώρο του μνημείου έναντι Ιερού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου στη Βάρη, η Επιμνημόσυνη Δέηση, η κατάθεση στεφάνων και ενός λεπτού σιγή – Εθνικός Ύμνος. Στις 11πμ θα ξεκινήσει η παρέλαση επί της Λεωφ. Αναγυρούντος.

Κατάθεση Στεφάνων
Η Δημοτική Αρχή Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης καλεί τους φορείς και συλλόγους εφόσον επιθυμούν, αντί της κατάθεσης στεφάνων, να δωρίσουν το αντίστοιχο ποσό στο Παιδικό Χωριό SOS ή στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Αττικής (πρώην ΠΙΚΠΑ), που έχουν πραγματικά ανάγκη τη στήριξή μας. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Αθλητισμού – Πολιτισμού (Παναγιώτης Τσοροτσιώτης και Παντελής Βασιλακόπουλος στα τηλέφωνα 213-2019922 και 213-2019911).

Διαβάστε επίσης: Ανοιχτή εκδήλωση για την προαγωγή της οδικής ασφάλειας

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ