Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ την Πέμπτη 31 Μαρτίου

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου με αίτημα να μην προχωρήσει η εκποίηση του κτιρίου του π. ΕΟΜΜΕΧ και να παραχωρηθεί στον Δήμο.

 

Έτσι, την Πέμπτη 31 Μαρτίου, ο Δήμος διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ (Καραγιώργη Σερβίας 6, Αθήνα), στις 11πμ.

Για την εξυπηρέτηση των δημοτών που θέλουν να παραστούν, θα διατεθούν για την μεταφορά τους δημοτικά λεωφορεία (ένα στο Δημαρχείο Μοσχάτου-Ταύρου και ένα στο π. Δημαρχείο Ταύρου), με επιστροφή. Η ώρα αναχώρησης είναι στις 10.15πμ.

Να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος Ανδρέας Ευθυμίου και μέλη της Διαπαραταξιακής Επιτροπής του Δήμου συμμετείχαν σε τηλεδιάσκεψη με τον Πάνο Κουβέλη, σύμβουλο του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, κατόπιν πρωτοβουλίας της αν. γραμματέως της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Άννας Καραμανλή.


Η Διαπαραταξιακή Επιτροπή απαρτιζόταν από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάση Μελίστα, τον αντιδήμαρχο Βασίλη Γρούμπα, τον π. δήμαρχο Ταύρου Δημήτρη Σούτο, τους δημοτικούς συμβούλους Δημήτρη Κελεσίδη και Γιώργο Δαμηλάκο, τον πρόεδρο της Κοινότητας Ταύρου Άκη Καπλάνη και τον γενικό γραμματέα του Δήμου Μανώλη Αντωνάκο.

Κατά την τηλεδιάσκεψη ο Δήμαρχος και η Διαπαραταξιακή Επιτροπή παρουσίασαν αναλυτικά τις θέσεις του Δήμου, αντικρούοντας τις θέσεις του ΤΑΙΠΕΔ για το κτίριο του π. ΕΟΜΜΕΧ. Ο κ. Κουβέλης δεσμεύθηκε να ενημερώσει αναλυτικά τον Υπουργό Οικονομικών για τις θέσεις του Δήμου.

 

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζονται οι συναντήσεις για το ακίνητο του π. ΕΟΜΜΕΧ στον Ταύρο

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ