Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

50 μοτοσικλετιστές με Harley «διαδηλώνουν» υπέρ της διαφορετικότητας

Ο μήνας Απρίλιος είναι αφιερωμένος στον αυτισμό. Με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού στις 2 Απριλίου, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ διοργανώνει με την αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου μια πρωτότυπη δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινότητας σε συνεργασία με το Σύλλογο Μοτοσικλετιστών HOG (ΗΑRLEY OWNERS GROUP), το Σάββατο 2 Απριλίου, στις 11πμ, μπροστά στο άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, στο Π. Φάληρο (στάση τραμ Φλοίσβος).

Με το σύνθημα «BORN TO BE DIFFERENT» οι διοργανωτές μεταδίδουν το μήνυμα της αποδοχής της διαφορετικότητας και υπενθυμίζουν την μοναδικότητα που κρύβει ο καθένας μέσα του.

Το μήνυμα αυτό θα μεταδοθεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Περίπου 50 μηχανές HOG – ΗΑRLEY OWNERS GROUP θα διασχίσουν μία διαδρομή στην παραλιακή λεωφόρο μέσα στα όρια του Δήμου Παλαιού Φαλήρου ξεκινώντας από το άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι το ακόλουθο:

Στις 11πμ θα γίνει συγκέντρωση μπροστά στο άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου. Εκεί έχουν προγραμματιστεί δραστηριότητες για τα παιδιά με την στήριξη παιδαγωγών του ΑΛΜΑ.

Στις 12μ. θα καταφθάσουν στην εκδήλωση οι μηχανές HOG – ΗΑRLEY OWNERS GROUP. Οι παρευρισκόμενοι θα χορέψουν με μουσική από τους VIPARTIES και θα δοθούν αναμνηστικά της εκδήλωσης και πασχαλινές λαμπάδες από τους εθελοντές μας.

Στη 1.15μμ ξεκινά η διαδρομή.

 

Διαβάστε επίσης: «Μύθοι και Αλήθειες για τα αντιβιοτικά και τα εμβόλια»

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ