Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η πρώτη πόλη στην Ελλάδα με δίκτυο υπερυψηλών ταχυτήτων 200 Mbs για όλους

Συνάντηση με στελέχη της Cosmote είχε ο δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας, με αφορμή την ολοκλήρωση της εγκατάστασης δικτύου οπτικών ινών υψηλών ταχυτήτων 200 Μbs στον Δήμο.

Ο Δήμος Ζωγράφου είναι ο πρώτος Δήμος σε όλη τη χώρα που όλα ανεξαιρέτως τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις θα μπορούν να έχουν πρόσβαση και να απολαμβάνουν εγγυημένο και υψηλών ταχυτήτων internet 200 Μbs, δημιουργώντας νέες προοπτικές στον ψηφιακό μετασχηματισμό της πόλης.

Ήδη, σε όλες τις πολυκατοικίες και τα κτίρια του Δήμου Ζωγράφου έχουν εγκατασταθεί αναμονές για σύνδεση στο υπερυψηλής ποιότητας δίκτυο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Σύμβουλος Εταιρικής Επικοινωνίας του ομίλου ΟΤΕ Κική Ζανιά, η εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου εταιρικής επικοινωνίας του ομίλου ΟΤΕ Κάντια Χαρδαλιά και ο Γιάννης Μήτσιος, στέλεχος της Διεύθυνσης Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου ΟΤΕ.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τονίστηκε η μεγάλη αλλαγή που φέρνει η παρέμβαση αυτή σε οικιακούς χρήστες και επαγγελματίες.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης Πολιτών, Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Ζωγράφου Λάμπρος Καλαρρύτης.

 

Διαβάστε επίσης: Ο Δήμος τίμησε την ημέρα έναρξης του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ