Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Booklover’s Point: Kαλεσμένη η συγγραφέας Αμάντα Μιχαλοπούλου

Ο κύκλος εκδηλώσεων Booklover’s Point του Φεστιβάλ Λυρικός Νότος, μια συνδιοργάνωση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και του Συνδέσμου Δήμων Νότιας Αττικής (Καλλιθέας, Παλαιού Φαλήρου, Αλίμου), συνεχίζεται με μια νέα συνάντηση μουσικής και λόγου.

Στην τρίτη εκδήλωση της σειράς, η συγγραφέας Αμάντα Μιχαλοπούλου θα διαβάσει αποσπάσματα από το βιβλίο της Μπαρόκ (εκδόσεις Καστανιώτη), ένα αναπάντεχο μυθιστόρημα «ανηλικίωσης», μια περιπετειώδης αναζήτηση του εαυτού και των αντανακλάσεών του. Θα τη συνοδεύσουν οι μουσικοί Μιχάλης Πορφύρης (τσέλο), Ζήσιμος Σουλκούκης (βιολί) και Μαρία Ευστρατιάδη (πιάνο).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Δήμου Παλαιού Φαλήρου (Τερψιχόρης 51, 213 2020 200) την Κυριακή 10 Απριλίου, στις 7μμ..

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη με δελτία εισόδου, τα οποία θα διανέμονται από την Παρασκευή 8 Απριλίου, στις 12μ., αποκλειστικά μέσω της ticket services.

Σε αυτή τη σειρά εκδηλώσεων, η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, η μουσική συναντά τον λόγο, με τον κάθε συγγραφέα να προτείνει τη μουσική που θεωρεί ότι «συνομιλεί» με το έργο του και θα συνοδεύει τις αναγνώσεις.

Οι εκδηλώσεις Booklover’s Point συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από εθνικούς πόρους μέσω του Συνδέσμου Δήμων Νότιας Αττικής.

 

Διαβάστε επίσης: Όλοι μαζί, για τα πασχαλινά δώρα των παιδιών

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ