Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img

Δήμος και κάτοικοι της πόλης μοιράζουν πασχαλινά χαμόγελα σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη

Με κυρίαρχο το πνεύμα ανθρωπιάς οι Παλαιοφαληριώτες ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Δημοτικής Αρχής και συμμετείχαν στη δράση συγκέντρωσης πασχαλινών δώρων του «Όλοι μαζί μπορούμε» για τα παιδιά των οικογενειών που έχουν ανάγκη το χαμόγελο και τη χαρά.

Συγκεντρώθηκε σημαντικός αριθμός από πασχαλινές λαμπάδες και παιχνίδια, σοκολατένια αυγά και συσκευασμένα πασχαλινά γλυκά, παιδικά βιβλία και όλα εκείνα που θα χαρίσουν περισσότερα χαμόγελα σε παιδιά οικογενειών, τα οποία δεν έχουν την ευχέρεια να τα προμηθευτούν ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, που μαζί με 50 Δήμους της Αττικής, συμμετείχε με χαρά και στήριξε εκ νέου την κοινωνική εκστρατεία του «Όλοι μαζί μπορούμε», ευχαριστεί τους δημότες και τους κατοίκους της πόλης που αποδέχθηκαν το «ρόλο τους» και «έγιναν όλοι νονοί».

Άξια αναφοράς είναι η συμβολή των εθελοντών του Δήμου, που υπό τον συντονισμό του αρμόδιου αντιδημάρχου Μιχάλη Μιχαηλίδη παρέλαβαν, συγκέντρωσαν και συσκεύασαν τα πακέτα της προσφοράς στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου.

 

Διαβάστε επίσης: Δωρεάν rapid test COVID-19 την Πέμπτη

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ