Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μία ημέρα αφιερωμένη στη φύση παρέα με τους τετράποδους φίλους μας

Ημέρα αφιερωμένη στους αγαπημένους μας τετράποδους φίλους και στην προστασία του Υμηττού είναι η Κυριακή.

Έτσι, ο Δήμος Ζωγράφου με την εθελοντική ομάδα του, ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) και η εφαρμογή YOUR PET, η πρώτη ελληνική εφαρμογή για υιοθεσίες και εξαφανίσεις κατοικίδιων, περιμένουν όλους τους πολίτες, την Κυριακή 17 Απριλίου και ώρα 10.30πμ, στο δασικό πάρκο Γουδή, έναντι του Ιερού Ναού Εισοδίων Θεοτόκου.

Πρόκειται για μια δράση που στοχεύει στον καθαρισμό, τη φροντίδα και την ανάδειξη του δασικού χώρου, που είναι τόσο κοντά στις γειτονιές μας, και ταυτόχρονα στη στήριξη του έργου όλων εκείνων των εθελοντών που αφιερώνουν τη ζωή τους για την προστασία των αδέσποτων ζώων.

Πρωταγωνιστές του σπουδαίου αυτού εθελοντικού εγχειρήματος θα είναι οι μαθητές από τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της πόλης, μέσα από την πρώτη δράση εθελοντικού καθαρισμού, μεταφέροντας το μήνυμα του εθελοντισμού και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Παρούσα στη δράση θα είναι και η ιδρύτρια του YΟUR PET, η ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά, η οποία είχε την έμπνευση για τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης εφαρμογής βοήθειας προς τα ζώα.

 

Διαβάστε επίσης: Έργα ενεργειακής αναβάθμισης σχολείων του Δήμου με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ