Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Εγκαίνια εικαστικής με έργα Οπυς Ζούνη και Γιάννη Μίχα

Εγκαινιάστηκε η Εικαστική Έκθεση «Αρμονικοί Νόμοι», με έργα της Όπυς Ζούνη και του Γιάννη Μίχα, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αλίμου (Λ. Ιωνίας 96). Το κοινό, καταγοητευμένο από τα έργα των δύο κορυφαίων πρωτοπόρων εικαστικών της Γεωμερικής Αφαιρετικής Τέχνης, έζησε τη συγκίνηση που προσέφερε η γεωμετρική λογική μαζί με την εικαστική ευαισθησία.

Την εκδήλωση προλόγισε η κα Αποστολία Σκλάβου, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης. Για τους δημιουργούς μίλησαν η επιμελήτρια της έκθεσης και Ιστορικός Τέχνης Νικολένα Καλαϊτζάκη και ο ποιητής και εικαστικός καλλιτέχνης Κωστής Τριανταφύλλου.

Συγκινητική η παρουσία της οικογένειας Ζούνη, ενώ το παρών έδωσαν επίσης οι Ιστορικοί Τέχνης Μάνος Στεφανίδης και Γιώργος Μυλωνάς, ο Αλιμιώτης εικαστικός Χρήστος Αντωναρόπουλος, ο Βαγγέλης Παπούλιας από το Μουσείο Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και η ηθοποιός Άννα Φόνσου που την επόμενη εβδομάδα θα πρωταγωνιστήσει σε παράσταση στο «Κάρολος Κουν».

Η έκθεση θα διαρκέσει έως και τα τέλη Μαΐου. Οι ημέρες και οι ώρες λειτουργίας της έχουν ως ακολούθως: από Δευτέρα έως Παρασκευή, 6-8μμ και το Σαββατοκύριακο 11πμ – 1μμ και 6-8μμ.

Για τα σχολεία η έκθεση λειτουργεί, κατόπιν συνεννοήσεως, κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 11πμ-1μμ.

 

Διαβάστε επίσης: Υπέρ των εθνικών μας θέσεων το τελικό σχέδιο γνωμοδότησης της CIVEX

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ