Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Στις 15 Μαΐου ο 4ος Καποδιστριακός Δρόμος 2022 στην Πανεπιστημιούπολη

Τον 4ο Αγώνα Δρόμου 10 χλμ. καθώς και τον περιπατητικό δρόμο 4 χλμ., εκτός σταδίου, με την ονομασία: «4ος ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 2022», προκηρύσσει το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Ζωγράφου και του Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ιατρικής Σχολής «Παγκόσμια Υγεία – Ιατρική των Καταστροφών».

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Μαΐου στην Πανεπιστημιούπολη (Ιλίσια – Ζωγράφου). Και οι δύο αγώνες θα γίνουν εντός της Πανεπιστημιούπολης και θα ξεκινήσουν από την αρχή του δρόμου που οδηγεί στο κλειστό γυμναστήριο της Πανεπιστημιούπολης, πίσω από τη φοιτητική εστία των Ιλισίων (είσοδος από οδό Ούλωφ Πάλμε). Στο ίδιο σημείο θα καταλήξουν.

Η διαφορά είναι στην ώρα εκκίνησης και στη χρονική διάρκεια. Ο αγώνας των 10 χλμ. θα ξεκινήσει στις 10πμ με χρονικό όριο τερματισμού 1ώρα και 30 λεπτά, ενώ ο περιπατητικός των 4χλμ. θα ξεκινήσει στις 10.10πμ. με χρονικό όριο τερματισμού τη μία ώρα. Μετά από αυτό το χρονικό όριο οι αθλητές συνεχίζουν την προσπάθεια με δική τους ευθύνη.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν ηλικία ίση ή μεγαλύτερη των 18 ετών (γεννημένοι το 2004 ή νωρίτερα).

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν ηλεκτρονικά εδώ.

Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής που θα τηρηθεί αυστηρά για τον καλύτερο προγραμματισμό του αγώνα λήγει στις 12 Μαΐου 2022.

Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι δωρεάν και θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι να συμπληρωθούν 500 εγγραφές (Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας).

Για την παραλαβή των αριθμών θα λειτουργήσει η γραμματεία των αγώνων την Κυριακή 15 Μαΐου από τις 8πμ έως τις 9.30πμ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 210 7276 191, 210 7276 167 και να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΕΚΠΑ πατώντας εδώ.

 

Διαβάστε επίσης: Ναι στον αθλητισμό. Όχι στον χουλιγκανισμό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ