Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ανακαινίστηκε η διπλή παιδική χαρά στον λόφο Αγ. Νικολάου

Έτοιμη να υποδεχθεί τους μικρούς Αλιμιώτες και τους γονείς τους είναι η παιδική χαρά στον Λόφο Αγίου Νικολάου (“Μπασκετάκια”).

Η παιδική χαρά ανακαινίσθηκε εκ βάθρων. Τοποθετήθηκαν καινούργια παιχνίδια, χλοοτάπητας, νέα παγκάκια, κάδοι απορριμμάτων, περίφραξη, αλλά και ενισχυμένος φωτισμός σε όλη την περιοχή, που πλέον αναδεικνύει τον χώρο και το βράδυ.

 

Για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκε επιδαπέδιος υπαίθριος φωτισμός μέσα στην παιδική χαρά, με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό.

 

Επίσης, αναβαθμίστηκε και όλος ο φωτισμός στον Λόφο (περιμετρικά της εκκλησίας, στους πεζοδρόμους κ.λπ.) με φωτιστικά σώματα led νέου τύπου.

«Δεν σταματάμε να εργαζόμαστε λεπτό, παρά τις ημέρες των γιορτών που διανύουμε, αλλά και παρά τις οικονομικές δυσκολίες που όλοι οι Δήμοι αντιμετωπίζουμε, λόγω της ενεργειακής κρίσης και της ακρίβειας των πρώτων υλών», δήλωσε ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, προαναγγέλλοντας την έναρξη εργασιών για την επόμενη ανακαίνιση παιδικής χαράς, αυτής της οδού Κοτζιά στον παλαιό Άλιμο. «Γίνεται ασταμάτητη δουλειά», πρόσθεσε, «για μια πόλη που όλο ομορφαίνει!».

 

Διαβάστε επίσης: 42 νέες ψηφιακές υπηρεσίες από τον Δήμο

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ