Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Πασχαλινά Γεύματα Αγάπης σε 1.000 δικαιούχους

Χίλια γεύματα μοιράστηκαν τις ημέρες του Πάσχα στους δικαιούχους των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Η διανομή των «Γευμάτων Αγάπης» στους άπορους πολίτες έγινε τη Μεγάλη Παρασκευή, παρουσία του δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου και υπό τον συντονισμό του αρμόδιου αντιδημάρχου Μιχάλη Μιχαηλίδη.

Οι παραλαβές πραγματοποιήθηκαν από τις εγκαταστάσεις των Δομών του Δήμου και ολοκληρώθηκαν με τις κατ’ οίκον διανομές για τους δικαιούχους που δεν είχαν την δυνατότητα να μετακινηθούν.

Συνολικά 1.000 γεύματα για τις τρεις ημέρες (Μεγάλη Παρασκευή, Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα), καθώς και λαμπάδες και δώρα για τα παιδιά, προσφέρθηκαν από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου στους ωφελούμενους και τους αστέγους που βρίσκονται κάτω από την «ομπρέλα» του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Συσσιτίου του Δήμου, προσφέροντας χαρά, αγάπη και ελπίδα στα νοικοκυριά που το είχαν ανάγκη περισσότερο από κάθε τι άλλο.

«Είναι ίσως το πιο σημαντικό αυτές τις Άγιες μέρες, να συνειδητοποιήσουμε ότι θαύματα γίνονται καθημερινά γύρω μας. Άλλωστε, τι άλλο εκτός από θαύμα μπορεί να είναι, αυτό το άθραυστο δίχτυ αλληλεγγύης που υφαίνεται από την αγάπη και την προσφορά όλων σας», επισήμανε ο κ. Φωστηρόπουλος, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του στους εργαζόμενους των Κοινωνικών Δομών, στις επιχειρήσεις της πόλης για την προσφορά τους και στους εθελοντές των «Γευμάτων Αγάπης». «Η μεγαλύτερη επιβράβευση όμως για όλους τους συντελεστές», πρόσθεσε, «είναι τα χαμόγελα των 1.000 και πλέον συμπολιτών μας, που και αυτές τις γιορτές είχαν τα απαραίτητα αγαθά στο πασχαλινό τους τραπέζι».

 

Διαβάστε επίσης: 45 κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα για τους Φαληριώτες

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ