Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Στέλιου Πέτσα στο γήπεδο του Πανιωνίου

Αυτοψία στα έργα ανακατασκευής και στεγανοποίησης των κερκίδων του γηπέδου του Πανιωνίου, τα οποία διεξάγονται μέσω του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ και ολοκληρώνονται μέσα στον Μάιο, πραγματοποίησαν ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών για θέματα Αυτοδιοίκησης Στέλιος Πέτσας και ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης.

Παρόντες ήταν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Διονύσης Κονιδάρης, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Πολύδωρος Συρίγος, ο γενικός διευθυντής της ΚΕΔΕ Ιωάννης Καραγιάννης, ο αρμόδιος μηχανικός της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Νέας Σμύρνης Ηλίας Βασιλάς και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Οικονόμου.

Όλοι μαζί ξεναγήθηκαν στα έργα από τον κ. Βασιλά καθώς και στο κατεστραμμένο από τον χιονιά κλειστό γήπεδο Αρ. Κορωναίος, για την ανακατασκευή του οποίου ο υπουργός έχει εγκρίνει ενίσχυση από τα κονδύλια του υπουργείου Εσωτερικών για φυσικές καταστροφές.

Ο κ. Πέτσας έδειξε, επίσης, ενδιαφέρον για την ανακατασκευή και των υπολοίπων κερκίδων του γηπέδου.

Διαβεβαίωσε, τέλος, τον δήμαρχο Νέας Σμύρνης ότι σύντομα θα ανακοινωθούν οι προσκλήσεις του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», στις οποίες ο Δήμος έχει υποβάλλει αίτημα χρηματοδότησης και έχουν εγκριθεί.

 

Διαβάστε επίσης: Πρόγραμμα Food Wave: «Δεν πετάμε το φαγητό που περίσσεψε»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ