Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_img

Νέα δράση για τους πληγέντες της Ουκρανίας την Πέμπτη από το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και την Περιφέρεια Αττικής

«Καραβάνι ανθρωπιάς και αλληλεγγύης» χαρακτήρισε ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος τη νέα δράση ανθρωπιστικής βοήθειας του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» με την Περιφέρεια Αττικής και 50 Δήμους της χώρας για τον δοκιμαζόμενο λαό και τους πρόσφυγες της Ουκρανίας που έχουν βρει καταφύγιο στην Ελλάδα.

Η δράση έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 5 Μαΐου από τις 10πμ έως τις 6μμ, στο Δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου (Τερψιχόρης 51 και Αρτέμιδος. Είσοδος από Αρτέμιδος).

«Αποδεικνύουμε για ακόμη μια φορά ότι όταν συνεργαζόμαστε πετυχαίνουμε πολλά. Εμείς εδώ στο Παλαιό Φάληρο έχουμε 11 οικογένειες που έχουν ενταχθεί στις κοινωνικές δομές μας και οι ανάγκες σίτισης και διαβίωσής τους είναι μεγάλες», ανέφερε ο κ. Φωστηρόπουλος, προσθέτοντας: «Ο κόσμος ανταποκρίνεται διαχρονικά σε τέτοιες φιλανθρωπικές δράσεις. Εμείς στο Παλαιό Φάληρο έχουμε δείξει τα αλληλέγγυα αισθήματα μας και στο παρελθόν με τους πρόσφυγες από τη Συρία και, τώρα, τους τελευταίους μήνες, σε κάθε ενέργεια που αφορά την Ουκρανία».

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου επανέλαβε την τεράστια σημασία της προσφοράς των εθελοντών του Δήμου και ανέφερε ότι όλα τα είδη που συγκεντρώνονται και πακετάρονται, προωθούνται στην Περιφέρεια και από εκεί στον τελικό προορισμό τους.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι:
– Κουβέρτες
– Υπνόσακοι
– Είδη ατομικής υγιεινής
– Παιδικές τροφές – Γάλατα
– Φάρμακα
– Υγειονομικό Υλικό
– Πάνες
– Τρόφιμα μακράς διαρκείας
– Είδη κουζίνας (πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπήρουνα, κατσαρόλες, φούρνους μικροκυμάτων, μικρά φουρνάκια)
– Ρούχα (σε καλή κατάσταση, έτοιμα να φορεθούν)

 

Διαβάστε επίσης: Προληπτικός έλεγχος μελανώματος

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ