Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Κυκλοφόρησε το «Ταξίδι Σε Σένα» του Γιάννη Κωνσταντάτου

Κυκλοφόρησε την Πέμπτη, από τις εκδόσεις Καλέντη, το «Ταξίδι σε Σένα» του δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου.

Πρόκειται για το 5ο βιβλίο του δημάρχου. Ο κ. Κωνσταντάτος έχει συγγράψει τέσσερα ιστορικά μυθιστορήματα («Η Τελευταία Ευκαιρία», «Απέναντι στο Πεπρωμένο», «Ο Έλληνας Αντιβασιλιάς του Σιάμ» και ο «Αγριάνθρωπος») με τα οποία κέρδισε την αναγνώριση των ανθρώπων των γραμμάτων και του πολιτισμού.

«Είναι απίστευτο ότι τελικά το 5ο μου βιβλίο κυκλοφόρησε εχθές και λέω απίστευτο γιατί δεν πίστευα ποτέ ότι θα το τολμούσα. Βλέπετε η διαφορά του από τα άλλα τέσσερα είναι πως δεν είναι μια ιστορία η ένα ιστορικό μυθιστόρημα αλλά είναι κάτι νέο, διαφορετικό που ήθελα πολύ να μοιραστώ μαζί σας. Ένα Ταξίδι σε Σένα….», δήλωσε.

Η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου του κ. Κωνσταντάτου θα γίνει στις 28 Μαΐου. Μεταξύ των ομιλητών, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ και ο δημοσιογράφος – συγγραφέας Στέφανος Δάνδολος. Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου. Την εκδήλωση θα συντονίζει η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ