Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Σε πλήρη εξέλιξη έργα αντιπλημμυρικής προστασίας ύψους 1,5 εκ. ευρώ

Για αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου κάνει λόγο σε ανακοίνωση του, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη το έργο ομβρίων υδάτων ύψους 1,5 εκ. ευρώ στην πόλη.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων σε διάφορους δρόμους του Δήμου μας ήταν μια ακόμα προεκλογική μας δέσμευση που ξεκίνησε  στις 8 Ιουνίου η υλοποίηση της από τις οδούς Κολοκοτρώνη, Επτανήσου και Πελοποννήσου.

Θα συνεχιστεί και όπου αλλού κρίνεται απαραίτητο βάσει και της μελέτης που καταθέσαμε ως Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής. Οι οδοί του Δήμου που θα πραγματοποιηθεί το έργο είναι: Αθανασίου Διάκου, Κολοκοτρώνη, Πελοποννήσου, Κωνσταντινουπόλεως, Μικράς Ασίας, Τριπόλεως, Λασκάρεως, Κύπρου, Μάρκου Μπότσαρη στην Αργυρούπολη. Το ύψος της δαπάνης του έργου φτάνει τα 1,5 εκ. ευρώ και οι παρεμβάσεις θα θωρακίσουν την πόλη μας στο μέγιστο βαθμό απέναντι στις πλημμύρες και τα φυσικά φαινόμενα.

Ζητάμε την κατανόηση του κόσμου για την όποια ταλαιπωρία υφίσταται αλλά πρόκειται για έργα πνοής και ουσίας, τα οφέλη των οποίων θα τα δουν οι πολίτες στις πρώτες βροχοπτώσεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ